Jenny Jenssen fikk swing på Re helsehus

DSC_0879.JPG

DANSBANDDRONNING: Jenny Jenssen er en kjent og kjær artist som trakk fullt hus på Re helsehus fredag formiddag 18. desember 2015. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Stappfull sal da dansbanddronninga Jenny Jenssen holdt konsert på Revetal.

I regi av Den kulturelle spaserstokken kom Jenny Jenssen til Re helsehus fredag formiddag 18. desember 2015.

Flere bilder fra konserten finner du i fotogalleriet fra jula i Re 2015.

– Vi er minst 150 mennesker her, forteller kulturkoordinator Gro Hansen. – Kanskje vi må bygge ut for å få plass til all kulturen Re helsehus fylles med, sier Gro og smiler bredt.

Allerede en halvtime før konsertstart begynte det å fylle seg opp. Alle skillevegger ble trukket til side for å få plass til alle som kom.

– Det er mange utenfra som kommer kjørende med bil, i tillegg til de som bor her på helsehuset, forteller Gro. – Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen.

DSC_0856.JPG

GOD STEMNING: Gamle slagere og kjente julesanger ga en flott førjulskonsert for alle frammøtte på Re helsehus fredag formiddag 18. desember 2015. Foto: Stian Ormestad.

Jenny Jenssen sang julesanger og kjente slagere, og fikk med seg publikum med hender i været og allsang.

Den kulturelle spaserstokken har som mål å bidra til at eldre får et tilpassa kulturtilbud, på arenaer der de eldre befinner seg i dagliglivet.

Flere bilder fra konserten finner du i fotogalleriet fra jula i Re 2015.

DSC_0835.JPG

KJENDISPARKERING: Det var godt synlig hvem som var på besøk på Re helsehus fredag formiddag 18. desember 2015. Foto: Stian Ormestad.

 

,