Det er fortsatt mulig å melde seg på julaften for alle

juletre (2)

JULETREHOGST: Her hogges juletreet som skal pryde Restauranten på julaften. Det er fortsatt mulig å melde seg på arrangementet som er åpent for alle – gratis. Foto: Privat.

FON/REVETAL: Her hogges juletreet til julaften på Restauranten. Det er fortsatt mulig å melde seg på, enten på telefon eller bare ved å stikke innom Restauranten.

Foreningen Julaften i Re inviterer til et livssynsnøytralt og rusfritt arrangement på julaften 2015 – gratis. Les også mer i papiravisa: Last ned ReAvisa november 2015.

Feiringen passer for familier, aleneforsørgere, ensomme unge, voksne og eldre som av ulike grunner ikke har noen å feire julen med, eller som ikke har økonomisk anledning til en fullverdig feiring.

Dørene åpner klokka 16.00 på Restauranten på Revetal. Her er det pynta med juletre og julelys, både inne og ute. Juletreet ble henta sist helg i skauen til en Re-familie – gratis.

Når jula ringes inn klokka 17.00 setter alle seg til bords og det serveres tradisjonell julemiddag, ribbe eller kalkun, samt dessert. Julenissen kommer også med en pakke til alle barna. Så er det kake og gang rundt juletreet med tradisjonelle julesanger.

For å sikre at alle barna får passende gaver, ønsker arrangørene at man oppgir alder på barn som skal delta.

Det er fortsatt mulig å melde seg på til Cathrine Bøhle på telefon 917 20 652, eller ved å gå innom Restauranten.

Sjekk også et oppdatert fotogalleri fra jula i Re 2015.

ReAvisa_Julaften_Rangen_1

VELKOMMEN TIL RESTAURANTEN: – Det er mange grunner til at folk føler seg ensomme på julaften, eller at familier ikke har råd til julefeiring – og alle grunner er gode nok for å bli med på å feire julaften med oss, forteller Cathrine Bøhle (43) og Roger Noren (49). De står bak “Foreningen julaften i Re”. – Det er et behov for en julaften for alle, tror vi. Det er viktig at noen åpner dørene for alle på en kveld som julaften. Spesielt nå som det kommunale tilbudet er borte. Arkivfoto: Stian Ormestad.

, ,