Noen som savner denne fjærkledde gjesten i Ramnes?

20151204_170915-1_resized

HJEM TIL JUL? Denne kravstore, fjærkledde gjesten har slått seg ned i Ramnesveien. – Han spiser bare mat fra skåler, og vil ikke ha mat rett fra bakken, forteller Kjersti Jeanette Thoresen. Hun ber nå om hjelp til å finne fram til eieren, så dua kan komme hjem til jul og fortsette sitt fornemme fugleliv. Foto: Privat.

RAMNES: Denne svært tamme dua har slått seg ned hos en Ramnes-familie – som ikke har lyktes å finne eieren.

– På fredag ettermiddag fikk vi plutselig besøk av en brevdue eller en høytflyger, forteller Kjersti Jeanette Thoresen til ReAvisa.

– Han har en rosa ring rundt foten, men ringen er ikke merket. Derfor er det trolig en høytflyger og ikke en brevdue, forteller Kjersti Jeanette – som har vært i kontakt med fuglehjelpen og brevdueforeningen.

I tillegg har hun lagt ut bilde og info på Facebook. – Men jeg har ikke klart å nå fram og finne eieren av denne dua.

– Noen må jo savne Per Ronnie, som ungene har valgt å kalle han. Han er helt åpenbart veldig tam og går rundt oss når vi er ute. Vi kan ikke la dørene stå oppe, for da kommer han inn.

– Han spiser bare mat fra skåler, og vil ikke ha mat rett fra bakken.

Familien ber om at ReAvisa kan videreformidle bilde og informasjon, så kanskje kommer Per Ronnie hjem igjen til jul – og kan fortsette sitt fornemme fugleliv som før?

Kjersti Jeanette Thoresen holder til i Ramnesveien 924, og har telefon 958 37 632.