Gled dere til å se Livet i Re-vy!

ReAvisa_Re-vy_007_ENTTVÅLE: I kveld fylles Våle samfunnshus med kommuneansatte som skal få seg et velfortjent avbrekk fra hverdagens kjas og mas. 

Livet i Re-vy settes opp lørdag 31. januar 2015 på Våle samfunnshus, der ansatte i Re kommune med følge er invitert til fest og moro. Festen er fulltegnet med 200 påmeldt.

– Forrige gang ble det avlyst, så det er moro at vi får det til, forteller virksomhetsleder Ingerd Saasen Backe som sjøl står på scenen sammen med kollegaer fra Re helsehus.

– Vi trenger noe morsomt vi kan gjøre i fellesskap nå som vi kommer fra forskjellige avdelinger og alle samles på Re helsehus. Dette er en fin måte å bli bedre kjent med hverandre på.

ReAvisa_Re-vy_001_NETTReAvisa fikk gleden av å se generalprøven fredag kveld, og de kommuneansatte kan glede seg til å se Livet i Re-vy. Flotte sangnummer og morsomme figurer, både basert på noen fiktive og noen høyst levende.

Her får du møte vaktmesteren som trodde han fant drømmejobben på et vedlikeholdsfritt helsehus. Sånn ble det ikke.

Så vanskelig er det å finne fram på helsehuset, at det er laget helsehusvettsregler: Si alltid ifra hvor du går. Og det er ingen skam å snu, men ikke tru at du finner veien ut igjen med det første.

Du får møte to gamlinger som henger fra stroppen i taket på de nye rommene helsehuset. De synes det er ironisk at de har hengt i stroppen gjennom hele livet, og nå avsluttes livet med å henge i en stropp – bokstavelig talt.

ReAvisa_Re-vy_004_NETTDet blir invitert til pressekonferanse på nytt helsehus. Ordfører Thorvald Hillestad og kommunalsjef Mette Halvorsen forventer at verdenspressen kommer stormende inn døra.

Da det ikke dukker opp en eneste journalist, lurer ordføreren på om det kan ha danna seg kø i en av rundkjøringene. Eller om BBC har krasja, uvant med høyrekjøring.

Til slutt dukker en eneste avis opp – ReAvisa – litt forsinka.

Ordføreren sliter også med å finne det rette ordførerkjede, og lurer på å ta på seg Andebu sitt siden det er så grønt og flott. Han ender opp med Holmestrand.

ReAvisa_Re-vy_002_NETTKatharina Liane Skudal fra tjenestekontoret er revysjef og står på scenen sjøl. Virksomhetsleder Ingerd Saasen Backe har ide, opplegg i tillegg til å stå på scenen sjøl.

De andre på scenen er Torill Døvik, May Britt Reistad, Kine Heian, Regina Heian, Thor Henrik Fon, Mathilde Solheim Bjørnebo, Sidsel Solberg, Madelen Opsahl, Ellen Aas Svindland, Ingunn R. Nåtedal, Hanne Thorsdalen Østvåg og Åse Ingrid Sletvold.

Anne Marit Gjølme er med som tekstforfatter, Marit Gjølme Dalva har koreografien. Rebecca Isacsen har stått for film og klipp, blant annet av en tøff åpningsvideo som satte standarden for revyen.

”REpertoir ”holder forestillingen med musikk ved kapellmester Thormod Mansika. Tomas Hansen styrer lys og lyd, vaktmester Kurt Schølberg står for rigg.

ReAvisa_Re-vy_005_NETT