Ramnes vant jo-jo-kamp

ReAvisa_handball_skrim_110115_003_NETT

Ramnes-jentene dro fra gjestene i rykk og napp.

Ramnes toppa tabellen før siste hjemmekamp før jul, men etter tap der og enda et tap i første hjemmekamp etter juleferien ramla Ramnes-jentene ned til 4. plass i 2. divisjon.

Søndag 11. januar 2015 kom Skrim på besøk, før kampen bare to plasser bak Ramnes på 6. plass. Det kunne blitt et javnt oppgjør, men det ble det ikke. Ramnes dro ifra i rykk og napp.

Til pause var stillingen 12-8 til Ramnes. Begge tvillingene og Ramnes-veteranene Ellen og Tone Hjelmtvedt er med igjen, og førstnevnte setter ballen greit i mål som det første i 2. omgang.

Men så blir det vrient å treffe mål for Ramnes-jentene. Gjestene drar innpå og er bare ett mål bak ti minutter inn i 2. omgang. I tillegg pådrar Ramnes seg en utvisning.

Igjen blir veteran Hjelmtvedt redningen med en etterlengtet Ramnes-scoring, og da løsner det: Derire G. Olsen lobber inn en ball, så fikser hun ei straffe som Madelene Ulfsten setter i mål – så var luka på fire mål på plass igjen.

Pernille Gran sørger for femmålsledelse, Hjelmtvedt seks, Gran sju, Julie Stensrud åtte, Hjelmtvedt igjen ni, mens keeper Andrea Holten står som en mur bakerst.

Først når det er fem minutter igjen makter gjestene å sette ballen i mål. Da svinger pendelen helt andre veien med mange kjappe mål fra gjestene, men ikke nok til at Ramnes-ledelsen ryker, sjøl med ei straffe til Skrim i de siste sekundene.

Sluttresultatet blir 23-19 etter en jo-jo-kamp, der Ramnes tidvis kom med voldsom styrke. Det er tett i toppen av tabellen og seieren kan ta Ramnes opp til en andreplass igjen.

Andrea Holten ble kåra til hjemmelagets beste spiller.