Prosjektlederen falt i slaget på Re – bokstavelig talt…

RE MIDDELALDERDAGER: Mange tapre krigere har falt opp gjennom historien, men prosjektleder Kjersti Jacobsen tolket det helt bokstavelig, om enn ufrivillig.

Historiens fjerde utgave av Re middelalderdager går inn i historien som det året det var så glatt. Det mener hvert fall prosjektleder for Slagene på Re, Kjersti Jacobsen.

Det var viktig med gode våpen og trente menn i kamp, men det viser seg at fottøyet kan være det aller viktigste i kampens hete. Jacobsens eplekjekke framtoning ender pladask på bakken, og historien kunne fort blitt skrevet om der og da.

Men både hun og motspilleren holdt seg til manus, og selv om drengen på gården falt litt vel enkelt, kjempet Jacobsen seg til seier slik det står i sagaen. Se hvordan Jacobsen tar det hele med et stort smil i videoklippet over.

,