Til helga er det Revetaldagene – og Hoys-premiere!

HOYS PÅ TAKET: Lørdag 1. juli er det premiere på Hoys på taket. Bildet er fra Hoys i hagan for fem år siden. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Revetaldagene starter torsdag og varer til og med lørdag. Skal du sjekke ut tilbudene? Og skal du le deg skakk på parkeringshustaket?

Les også om Revetaldagene og Hoys på taket i ReAvisas Sommermagasin.

Dato for årets Revetaldager er 29. juni til 1. juli. Torsdag flytter flere butikker utendørs med massevis av tilbud.

FOLKSOMT: Til helga viser handelstanden og foreningslivet seg fram på Revetal med Revetaldagene fra torsdag 29. juni til lørdag 1. juli. Foto: Håkon Westby.

Forestillinger for både voksne og barn

Både torsdag og fredag blir det gratis barneforestilling i Hoysteltet på parkeringshustaket. Her spilles Torbjørn Egners Karius og Baktus, begge dager fra klokka 16.00.

Fredag 30. juni blir det Menys matfestival, med massevis av leveandører på besøk som steiker, koker og griller, – kom og smak, oppfordrer senterleder Tom Bøyesen.

Lørdag 1. juli blir det underholdning utenfor Restauranten, med lokale talenter. Dette er også dagen for premiere på Hoys på taket – på kvelden.

Tivoli og hoppeslott

Alle dagene blir det tivoli, der alle får to gratis karuseller og to gratis hoppeslott, informerer senterlederen – som ønsker velkommen til Revetal-dagene 2017.

Les også om Revetaldagene og Hoys på taket i ReAvisas Sommermagasin.

Les om fjorårets Revetaldager – og se video:

Denne saken sto også på trykk i ReAvisas Sommermagasin, sjekk papiravis-arkivet her.

, ,