Snøvær skaper trafikale utfordringer – igjen

PÅ TAKET: Bilen havna godt utpå jordet da det gikk gæli for en uheldig bilist i snøværet lørdag 16. mars 2024. Foto: ReAvisa-tipser.

Det meldes om vanskelige kjøreforhold og flere hendelser langs Re-veiene, men heldigvis ingen alvorlige ulykker i skrivende stund. Oppfordringa er å kjøre forsiktig og etter forholdene.

Lurte seg inn hos eldre damer – stakk av med smykker.

Vrakdeler dumpes her i Re – politiet har fått flere tips.

Vårsola titta fram og lurte oss litt, i uka som gikk – vi rakk akkurat å få en liten vårfølelse. Men så kommer denne helga med fullt snøvær og full vinter – igjen. Lørdag 16. mars 2024 laver snøen ned og lager trøbbel langs veiene – igjen.

Flere ReAvisa-tipsere melder om utfordringer, det ligger blant annet et tre tvers over Fonsveien, ved Solbergkroken. I Vivestad gikk det trill rundt for ei dame i 60-åra bak rattet, som havna langt utpå jordet.

Med ambulanse til sjukehus for sjekk

– Fører er tilsynelatende lettere skadd og vil bli undersøkt av ambulansepersonell. Trafikken flyter forbi ulykkesstedet, forteller politiet på stedet. Den uheldige bilføreren blir tatt med i ambulanse for nærmere undersøkelser.

Ulykkesstedet, Vivestadlinna ved Langved nordre, var rydda og bilen berga før klokka var 13.00, melder Politiet i Sør-Øst.

Har du tips til lokalavisa? Tips på epost Tips@ReAvisa.no eller SMS til 488 69 444.

Les papiravisa på nettavisa, ReAvisa mars 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hentesteder i Re og omegn.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Sjekk politiloggen i Re.

,