Hygge på gjestegården og fest på stasjon

LOKALE TEKSTER PÅ KJENTE MELODIER: The Dix med vokalists Rune Lie er et verdenskjent band i Re, med sine fengende allsanglåter med veldig lokalt tilsnitt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Denne første november-helga er det Musikalsk pub på fredag og konsert med det Re-gendariske bandet The Dix lørdag, med Kulturhuset Elverhøys talentfulle Studio 7 som oppvarmingsband.

Sjekk også: Juleforberedelsene er godt i gang.

Det skjer nok en gang flere kule ting på kulturfronten, også denne Re-helga:

Musikalsk pub på Stange gjestegård

STANGE GJESTEGÅRD: Musikalsk pub fredag 3. november fra klokka 19.00. Illustrasjonsfoto: Håkon Westby, ReAvisa.

Fredag 3. november 2023 er det Musikalsk pub med Frank Wedde og Trond Nilsen, gjesteartist er Ulf Tobiassen. Det skjer på Stange gjestegård fra klokka 19.00 på fredagskvelden.

Det er gratis inngang. Reservasjon og info fåes ved å kontakte gjestegården.

Dette blir en skikkelig trivelig kveld på gjestegården, uten tvil.

The Dix på stasjon

SKIKKELIG SVING PÅ SAKENE: The Dix har lang fartstid og de fleste i Re kjenner vel te’ disse gutta. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Lørdag 4. november spiller Re-gendene The Dix på Revetal gamle stasjon, med høyst lokale tekster på kjente melodier – her blir det som vanlig høy allsangfaktor.

Oppvarmingsband er den unge lovende musikalske sjuerbanden som har sitt opphav på øvingsrommet på Kulturhuset Elverhøy: Studio 7.

Garantert en morsom kveld med mange store lokale kulturopplevelser på stasjon, fra både ferske musikere og veldig rutinerte.

Talentkveld på stasjon

Lørdag er det også første juleåpningsdag på Olgars på Brår – les mer om det her. Neste helg er det klart for høstens talentkveld på stasjon, det skjer fredag 10. november 2023.

Tips oss på Tips@ReAvisa.no hvis du veit om noe vi kanskje ikke veit om – nå er også juleforberedelsene godt gang i lokalavisa.

Tid og sted, arrangør og kontaktpersoner, med mer, setter vi pris på å få vite.

Sjekk også: Juleforberedelsene er godt i gang.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.