Målfest redda Re FK fra nedrykk: – Deilig!

JUBEL: Seier på hjemmebane i siste kamp for sesongen, pluss alt annet som også spilte til Re FKs favør i siste serierunde, gjør at Re FK ender på 9. plass på tabellen og dermed er sikra i 4. divisjonsspill også i 2024-sesongen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Re FK risikerte å bli sendt ned til laveste nivå i klubbens historie. Men gutta fra Re tråkka te’ når det gjaldt som mest.

Bakgrunn: Viktig Re FK-kamp.

Last ned og les ReAvisa på papir oktober 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Det starta heller dårlig med gjestene Stag/Fram Larvik 2 opp i ledelse 1 – 0 etter tjue minutter. Men så skulle det vise seg at Re FK slo tilbake i skjebnekampen torsdag 19. oktober 2023:

Før pause vant Re FK ballen ved Frans Engeseth som spilte gjennom Ulf Brännstrøm, han fikk med seg ballen forbi keeper og utlikna til 1 – 1.

Fantastisk spurt – tre mål på rappen til Re

MÅLFESTEN STARTER: Ti minutter ut i andreomgang er det et presist innkast som havner i beina på Martin Heierstad. Han drar seg forbi et par spillere i kjent stil, og fant Bjørnar Sæter foran mål. Han er sikker, og sender Re opp i ledelsen 2 – 1. Og derfra og inn var det målfest for Re FK. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Så løsna det skikkelig for Re FK litt uti 2. omgang, først satte Bjørnar Sæter ballen i mål, før Martin Heierstad satte enda en Re-scoring. Re var ikke ferdige, og fem minutter seinere kom 4 – 1.

Spikeren i kista for nedrykksspøkelset ble satt av Christopher Andersen, som slo et frispark fra rett utafor egen 16-meter.

Det ble stussa i bakrom av Bjørnar Sæter og aleine med keeper gjorde Emil Vian ingen feil.

Trøya til Vian gikk av i feiringa, og tok med det sesongens klareste bot.

Hele kampreferatet kan du lese på Re FKs nettside (ekstern lenke).

GOD STEMNING PÅ TRIBUNEN: Kaldt og forblåst, men god stemning etter hvert som Re-målene rant inn. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SNUOPPERASJONEN ER I GANG: Gjestene leda ut fra start, men Re FK skulle stå for alle målene i resten av kampen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?