Tre dager på tinget: – Spennende og lærerikt

REING PÅ STORTINGET: Per-Asbjørn Andvik (60) fra Re er møtende vara på Stortinget denne uka. Foto: Privat.

– Første dag som «ordentlig» representant, hilser Per-Asbjørn Andvik (SP) fornøyd, stolt og nysgjerrig hjem til Re fra storbyen og Stortinget.

Last ned ReAvisa på papir – gratis!

Det er på sin egen Facebook-side reingen deler sine tanker om å møte på tinget. Per-Asbjørn Andvik (60) har lokalpolitisk erfaring fra Re kommune, og sto på andreplass på Vestfold Senterparti sin liste til Stortingsvalget i 2021.

Da ble Kathrine Kleveland fra Hillestad valgt inn fra 1. plassen, og Per-Asbjørn på 2. plassen ble automatisk 1. vara. Og det er i Kathrines sted han møter nå, denne uka.

Tre fra Re gjennom tidene

– En ny opplevelse! Første dag på Stortinget som «ordentlig» representant, tre dager som vara for Kathrine! Blir både spennende, lærerikt, litt alvor og helt sikkert gøy!

– Er veldig stas å representere mange av dere som innbyggere vårt fantastiske land! Skal gjøre jobben min, og så godt jeg kan, i disse dagene på Stortinget og på Vestfold-benken.

Per-Asbjørn føyer seg med dette inn i en etter hvert lengre rekke med reinger som har møtt på Stortinget, noen som faste- og flest som vararepresentanter.

Av faste stortingsrepresentanter har vi hatt tre av fra Re, og to på tinget nå samtidig denne uka: Morten Stordalen (FrP) og Per-Asbjørn Andvik (SP).

Les også: Reinger tar over som leder og nestleder i Vestfold SP.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.