Denne helga: Tre ting å finne på i Re

FOTBALL I RE: Re FKs A-lag møter Flint i 1. kvalikrunde i NM, på hjemmebane i Bergsåsen. Det skjer søndag 20. mars med avspark klokka 15.00. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Bygda vår har forlengst våkna til liv igjen etter korona, og det skjer mye – igjen. Lokalavisas anbefalinger for denne vårlige Re-helga spenner fra bading, lek med ball, til NM-kvalik i Bergsåsen.

Les også: Konkurrerer med hele verden – i en industrihall i Re.

Søndag 20. mars klokka 14.30 til 16.00: IL Ivrigs fotballgruppe starter opp aktivitetstilbudet moro med og uten ball på Bibo. Dette er for barn født fra og med 2010 og til og med 2014 med fellestreninger. Denne søndagen er den første av flere dager, og det serveres foreldrekaffe. Dette leste du først om i ReAvisa på papir, oppført også i Idrettskalenderen i Re.

Søndag 20. mars klokka 15.00: 1. kvalikrunde til NM for herrer i Bergsåsen Idrettspark. A-laget til Re FK møter Flint. Åpen kiosk med de berømte Re-vaflene! Det er meldt ni varmegrader og sol. Dette leste du først om i ReAvisa på papir, oppført i Idrettskalenderen i Re.

Lørdag 19. mars klokka 13.00: Ni grader og sol søndag hjelper kanskje lite på badetemperaturen for de som skal dyppe tåa i Damtjern lørdag. Da skal nemlig den nystiftede Damtjern isbadeklubb hoppe vannet. God badetur!

Tips lokalavisa om det som skjer i Re: Tips@ReAvisa.no.

Sjekk også: Hva er Re for deg?

Les mer om foreningsliv i Re.

Les mer om sport i Re.

,