– Det blir julegaveinnsamling i år også!

Det har lenge vært usikkerhet om julegaveinnsamling i korona-tid, men nå er det avklart fra høyeste hold: Det blir julegaveinnsamling i Re, for tiende år på rad.

Sjekk også: Avlyser julemarked i Re.

– Vi har nå kommet til enighet med kommunen om gjennomføring av julegaveinnsamling i år også, forteller Geir Warholm, leder i Re Røde Kors. Ikke bare korona-avklaring har vært utfordrende, men også det praktiske rundt gjennomføringa fra kommunalt hold:

JULEGAVEINNSAMLING: For tiende året på rad i Re. Foto: Privat.

– Vi beklager at dette kommer i siste liten, men det har ikke vært like enkelt å få svar etter sammenslåinga.

Julegaver til de som trenger litt ekstra

– Derfor er vi dessverre litt etter planen i år, men juletreet kommer opp på fast plass i 2. etasje på Re-torvet og fylles med ønskelapper akkurat som tidligere år, forteller Geir til ReAvisa.

Julegavene vil fortsatt gå til de barna og unge i gamle Re kommune som lever i familier som trenger litt ekstra. Aldersgruppa er fra 0 – 23 år.

Alle gaver blir åpna og sjekka av Røde Kors før de blir levert videre til kommunen.

Stor og liten tar i mot gaver

– Barneklesbutikken Stor og liten på Re-torvet er så snille at de også i år tar imot gaver i sin åpningstid. I tillegg vil det være en stand fra Røde Kors ved utgangen til parkeringshuset der vi tar imot gaver og vi slår gjerne av en prat.

Datoene for stands er fredagene 4. og 11. desember fra klokka 17.00 til 19.00. Siste dagen for innlevering i år blir 16. desember, minner Geir om.

– Det er litt usikkert akkurat når treet med ønskelappene kommer opp, men vi håper det er på plass i løpet av uke 46. Så følg med!

Les mer om Re Røde Kors sin julegaveinnsamling i ReAvisa-arkivet.

, ,