I kveld blir det BINGO!!! igjen

FULL KONTROLL PÅ TALLENE: Odd Roar Sulutvedt er bingovert med kontroll på alle tallene. Her fra da ReAvisa skreiv om bingoens 40-årsjubileum for snart ti år siden, på nyåret 2011. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Ikke siden 10. mars har det vært bingo i Re. Men i kveld blir’e det!

Les også: – Vi blir nok en ganske tøysete del av nye Tønsberg!

Tirsdag 4. august starter vi opp med bingo, melder dugnadsfolket i Vivestad.

Det er nesten fem måneder etter sist det var bingo i bygda.

Et sekssifret beløp i tape inntekter

VIKTIG INNTEKTSKILDE: Inntektene fra bingoen går til Bygdehuset Sagatun og andre foreninger og gode formål i bygda. Bingostoppen betyr nok et sekssifret beløp i tapte inntekter. På bildet ser vi den glade kasserer Ragnar Fon. Arkivfoto: Stian Ormestad.

I snart femti år har det vært en fast ukentlig greie, til inntekt til Bygdehuset Sagatun og andre foreninger og gode tiltak i bygda.

Naturlig nok stoppa bingoen opp, som resten av Re og Norge, da korona-krisa slo over oss i midten av mars.

BITT AV BINGOBASILLEN: Bingo er spennende – og sosialt. Men med avstandsregler og andre smitteverntiltak i disse korona-tider. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Det betyr tapte inntekter, også for bingoen på Sagatun i Vivestad:

– Det er vanskelig å anslå, men sommersesongen fra mars til september pleier å være den klart beste tida, så vi snakker nok sekssifret beløp.

Følger alle smittevernregler

Det forteller Odd Roar Sulutvedt til ReAvisa, mannen med full kontroll på alle tallene. I kveld skal han med stødig stemme formidle tall fra 1 til 90.

Og bingoen blir selvfølgelig starta opp igjen med alle korona-restriksjoner som gjelder:

Registrering av alle besøkende, av hensyn til eventuell smittesporing i etterkant. Alle må holde avstand, være gode på håndvask og vise god hoste- og nysehygiene. Ingen som er sjuke kan komme, de må holde seg hjemme.

– På grunn av avstandsreglene er bord plassert annerledes enn vanlig, og det er noen færre plasser, men vi regner likevel med å få plass til alle våre besøkende innenfor gjeldende regler.

Velkommen tilbake til bingo!

– Vi er spente på oppstart, både om gjestene kommer tilbake og om smitteverntiltakene våre fungerer slik vi har tenkt, sier Odd Roar til ReAvisa.

– I utgangspunktet er vi tilbake for godt, men alt avhenger av regler og påbud fra myndighetene framover.

Odd Roar ønsker alle som har savna spillet og det sosiale rundt i denne korona-tida:

– Velkommen tilbake til bingo!

GODT BESØKT: Rundt 80 bingospillere hver tirsdag på Sagatun, meldte ReAvisa i forbindelse med 40-årsjubileumet i 2011. Mens andre bingoer bukker under, består bingoen i Vivestad. Arkivfoto: Stian Ormestad.

ReAvisa vil fortsatt være gratis, men mange spør om å få bidra med en liten slant.
Vi har Vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979.

Her kan du lese alt om korona-krisa i Re.

, , ,