Overholdt ikke vikeplikten – så smalt det skikkelig

BREMSESPOR: Det har vært store krefter i sving i ulykken. De materielle skadene er betydelige, men nødetatene melder heldigvis ikke om alvorlige personskader. Foto: Stian Ormestad.

Alle nødetater rykker ut etter melding om ulykke med to biler involvert på Kopstadveien.

Rett over klokka seks på morgenkvisten 31. mai smeller det i krysset der Fjellborgveien munner ut i Kopstadveien:

LEITER: Busk og kratt blir sjekka på leit etter noe de involverte kan ha gjemt bort etter ulykken. Føreren av bilen som brøyt vikeplikten mistenkes for ruskjøring. Foto: Stian Ormestad.

En bil har treffi en annen med front mot side.

Brudd på vikeplikten

– Nødetatene på vei etter melding om sammenstøt mellom to biler. Mistanke om lettere personskade, melder Politiet i Sør-Øst klokka 06.05.

Nødetatene er kjapt på stedet, og det er like kjapt klart at det kan være snakk om brudd på vikeplikten fra Fjellborgveien og inn på Kopstadveien, som er en forkjørsvei.

– Patruljen tar i mot forklaring fra de involverte. Mistanke om brudd på vikeplikten, bekrefter Politiet i Sør-Øst i en oppdatert melding.

… og mistanke om ruskjøring

Det opprettes sak mot føreren av den ene bilen, en gutt i slutten av tenåra. Han mistenkes også for ruskjøring, melder politiet litt utpå morgenkvisten.

Politipatruljen leita nemlig i busk og kratt, angivelig etter noe de involverte skulle ha gjemt bort etter ulykken.

Føreren blir framstilt for blodprøve, og det er beslutta å ta beslag i tenåringens ferske førerkort.

Rydder ulykkesstedet

Brannmannskap rydder ulykkesstedet for væsker som har lekki ut, og de involverte blir sett etter av ambulansepersonell på stedet.

Trafikken kan passere i skrivende stund, begge ulykkesbilene står utenfor Kopstadveien.

ULYKKE: Den ene bilen kom kjørende vestfra på Kopstadveien, den andre kom ut fra Fjellborgveien. Og i dette krysset traff de to bilene hverandre med stor kraft. Foto: Stian Ormestad.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,