Ivrig-gutta havna på øverste halvdel av resultatlista

IVRIG-GUTTA: Fra venstre Kristoffer Liset som gikk første etappe, Martinius Hage Gunnerød som gikk andre etappe, og Andreas Fon Heierstad som gikk tredje etappe og tok IL Ivrig inn til en respektabel plassering i klubbens første NM-stafett i nyere tid. Foto: Privat.

Det viktigste var ikke å vinne, men å delta – for dette var første gang, hvert fall i nyere tid, at IL Ivrig stilte med et herrelag på NM-stafetten.

IL Ivrigs skigruppe har stilt damelag flere ganger, som for eksempel da NM var hos naboklubben på Storås i Stokke. IL Ivrig har også vært påmeldt med herrelag tidligere, men ikke klart å stille.

Derfor var det stor stas at vår lokale skiklubb i Re stilte med tre spreke gutter til et fulltallig stafettlag i dagens NM-stafett på Konnerud.

Et veldig godt resultat

Ifølge Ivrig-nestor Svein Olsen, som selvfølgelig var på plass, er dette første gang IL Ivrig stiller lag, hvert fall i nyere tid. Kanskje har ikke IL Ivrig stilt herrelag noen gang? Det kan sikkert noen av ReAvisas lesere fasiten på.

Av 142 påmeldte lag kom Ivrig-trioen på 64. plass – det vil si godt innafor den øverste halvdelen av resultatlista.

Et veldig godt resultat i et tøft startfelt i senior-NM.

Et ungt Ivrig-lag

Hvert fall med tanke på at laget besto av en seniorløper og to juniorløpere:

Kristoffer Liset, IL Ivrig/Team Telemark, Martinius Hage Gunnerød, IL Ivrig/Team Nordre Vestfold, og Andreas Fon Heierstad, IL Ivrig/Team Nordre Vestfold.

Kristoffer er seniorløper, mens Andreas og Martinius er henholdsvis første- og andreårs junior.

IVRIG-GUTTA OG IVRIG-NESTOREN: Fra venstre Kristoffer Liset, Martinius Hage Gunnerød, Andreas Fon Heierstad og Svein Olsen. Foto: Privat.

Les mer om IL Ivrig i ReAvisa-arkivet.

Les mer om sport i Re.