Morsom nissehåndball med mange sprell

Håndballkamper med spillende julepakker og nisser med korte og lange luer, flotte danser, og en speaker som utfordra til sprell og moro på banen – så midt i kampene ble det slått hjul, stupt kråke og rulla rundt.

Les også: Tabelltoer Pors ble for sterke for Ramnes.

Ramnes IFs håndballgruppe avslutter hvert år med nissehåndball. Så også i år, fredag 13. desember:

SPILLENDE JULEPAKKE: Thea Sofie Thode (20) er trener og spiller i Ramnes håndball. Hun hadde laget sitt eget kostyme spesielt for anledningen. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

– Alle lagene får noen minutter hver til å vise fram det man har lyst til, forteller Brita Wold-Hansen, leder for juniorgruppa.

– Gøy for alle, og en fin avslutning der hele klubben samles, sier Brita til ReAvisa.

Håndballshow og julenissebesøk

Med en fullstappa tribune ble det stor jubel i hallen da damelaget møtte trenerne i klubben til kamp.

Ramnesjentene showet med både flyvere og backhandskudd, og til tross for stor iver blant trenerne tok de seieren rolig i land.

Helt til slutt kom nissen – like populær som alltid – og med litt hjelp fra damelaget ble det godteposer til alle, både store og små.

GIR ALT! Jenter og gutter 2013 viser fram en dans de har øvd på. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

FELLESDANS: Damelaget, med Ingeborg Knutsen (17) som koreograf, drar i gang dans som alle får være med på. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

JULENISSEKLEM TIL RAMNESJENTENE: Ida Elise Thode, Margrete Reinskau, Julie Kjølstad, Ingeborg Knutsen, Ida Kristine Gunnerød, Karoline Bertelsen, Frøydis Grorud og Sara Løkeberg. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

ALLE SKAL MED! Stor felles dans for alle håndballspillerne i Ramnes IF. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Se bilder fra håndballsesongen 2019 / 2020.

Les mer om sport i Re.

,