Ramnesjentene slo serielederen – med ett mål!

YES! Seiersglede i Ramneshallen, etter nok en thriller på hjemmebane for Ramnes-jentene. Foto: Privat.

Ramnesjentene serverte nok en thriller i Ramneshallen – der hjemmelaget satte kampens siste mål og vant 27 – 26 over den til da ubeseirede serielederen.

Se bilder fra håndballsesongen 2019 / 2020.

– Vi hadde en veldig bra kamp i går, oppsummerer A-lagstrener Katinka Hunsrød Kjølstad. – Vi møter et Kragerø-lag som er ubeseiret så langt.

GOD STEMNING I GARDEROBEN: Seierlederen gikk på sitt første tap for sesongen da de kom på besøk til Ramneshallen. Denne gjengen er knallsterke på hjemmebane! Foto: Privat.

– Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp, men samtidig veit vi at vi kan prestere mot gode lag. Spesielt på hjemmebane!

Leder til pause

Ramnesjentene spiller en veldig bra første omgang, med firemålsledelse til pause. – Forsvaret vårt og aggressiviteten vår er helt rå!, sier en stolt trener.

– Vi starter andre omgang bra, men Kragerø legger ut i til et utgruppert forsvar. Da blir vi veldig stressa, forteller Katinka.

Gjestene kommer sakte, men sikkert inn i kampen, og går opp i ledelse når det er noen minutter igjen.

NY TRENER: Katinka Hunsrød Kjølstad skal lede et ungt Ramnes-lag i 3. divisjon denne sesongen. Her har akkurat Nina Horntvedt putta et mål mot Stokke i første hjemmekamp for sesongen – som også endte med hjemmeseier. Foto: Stian Ormestad.

– Vi klarer å holde roen og reduserer til uavgjort ett par minutter før slutt. Det er marginer som skiller, men vi scorer kampens siste mål, og vinner 27 – 26.

FULLE TRIBUNER: Stor støtte fra hjemmepublikumet fra Re i Ramneshallen. Foto: Stian Ormestad.

Lagseier

– Vi spiller godt som et lag, men Nina Irene er veldig trygg i midtforsvaret. Og Frøydis blir kåret til banens beste. Men alt i alt, en skikkelig lagseier.

Katinka vil også hilse via lokalavisa til alle de som kommer i hallen og støtter opp om Ramnes-håndballen. Det har vært rundt 150 tilskuere på hver hjemmekamp denne sesongen.

– Det setter vi stor pris på, og det gir oss masse energi!

Les også: Ramnesjentene er i rute fra aller første hjemmekamp.

Se bilder fra håndballsesongen 2019 / 2020.

Les mer om sport i Re.