Rita har brukt hele påska på å komme på plass i nye lokaler: – Det er gøy å drive dyrebutikk på Revetal!

REVETAL-PÅSKE: Rita Molnit (52) og gode hjelpere har tilbragt påska på Revetal. I dag er nye Dyreriket åpent! Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Rita Molnit er superfornøyd med ny butikk: Bedre beliggenhet og bedre løsninger – og litt større plass. I dag er aller første åpningsdag i det nye Dyreriket.

Les også: Krisetider for kjøpesentere? Ikke på Revetal!

Tirsdag 23. april åpnet Dyreriket i nye lokaler i Revetalgata 44.

– Vi ønsker bedre beliggenhet hvor vi er mer synlige, forteller Rita Molnit (52), eier av Dyreriket.

En litt annerledes dyrebutikk får kunder langveisfra

TRAVEL PÅSKE: På døra til de gamle lokalene er det hengt opp info med kart til den nye butikken i Revetalgata. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Rita har eid og drivi butikken i fem år nå, siden hun overtok i 2014. Hun forteller om en god drift på Revetal. Butikken selger dyreutstyr og for.

– Det er gøy å drive butikk på Revetal, og spesielt med så mange trofaste kunder både lokalt og lengre unna fra, noen kommer helt fra Sandefjord, Drammen og Kongsberg for å handle her.

– Jeg ønsker at butikken skal skille seg litt ut fra de andre dyrebutikkene, og derfor importerer jeg en del varer fra utlandet som du nok bare får her hos meg. Det er nok en av grunnene til at noen velger å reise så langt for å handle i butikken min, forteller Rita til ReAvisa.

Tidligere har hun holdt til bak ved parkeringshuset, i bånn av den nye Torvparken 2, men nå er hun klar for å bli mer synlig: Rita har tatt over de gamle lokalene til Ditt Grafisk, som har flytta noen meter lenger bort i Revetalgata til den gamle Rema-butikken.

Strålende glad butikkeier

Rita gleder seg over bedre logistikk og enklere og mer synlig inngang rett fra Revetalgata.

– Jeg liker beliggenheten veldig godt. Butikken er litt størrre, men det er lagerinngangen som vil bli den største forandringen.

Rita leier av byggmester Jon Nyvold, som fortsatt har lokalet ved siden av ledig. Der drømmer Rita om en hundefrisør eller noe liknende som nærmeste nabo.

Hele påska har gått med til flytting, og første hverdag etter påske tirsdag 23. april er Dyreriket åpent for alle trofaste og nye kunder igjen, i nye lokaler.

Og der vil du finne en strålende glad butikkeier!

Les også: Hva er Re for deg?

Les mer om lokalt næringsliv i Re.