Alt om lokalvalg for nye Tønsberg – sett med Re-øyne:

FRA NEI, VIA TJA, TIL JA: Thorvald Hillestad (SP) har regjert som ordfører i hele Re kommunes eksistens. Han var helt klar på å gi seg med lokal-politikk i prat med ReAvisa tidligere. Men det har gått fra nei, via tja, og til ja til å henge med i nye Tønsberg. Faksimile: ReAvisa april 2019.

Dagens papiravis er reine oppslagsverket for årets lokalvalg for nye Tønsberg. Her finner du alle navna du kan stemme på – og ikke minst hvem fra Re som har alt fra halvgod til god sjanse til å komme inn i det nye kommunestyret.

Last ned ReAvisa på papir april 2019

ReAvisa skal selvfølgelig dekke lokalvalgkampen også i år, i det vi skal stemme inn et nytt kommunestyre for nye Tønsberg.

Vi kommer til å ha full fokus på Re-delen av den nye kommunen, og representantene herfra.

15 – 20 reinger kjemper om en plass i det nye kommunestyret

ALLE GODE TING ER TRE: Senterpartiet har vært det største partiet i hele Res historie. Sånn blir det neppe i nye Tønsberg, der partiet håper på totalt fem representanter, derav tre fra Re. Heidi Myhre fra Våle er sikra plass, Thorvald Hillestad ligger på vippen. Foto: Stian Ormestad.

Og vi starter valgdekningen fra og med den aller første avisa etter at fristen for å levere lister til valget gikk ut nå i april: Side 15 til 23 er satt av til tema i april-avisa.

En grov opptelling viser at mellom 15 og 20 reinger har alt fra halvgod til god mulighet til å skaffe seg et sete i den nye kommunestyret.

Det går fra 25 representanter i dagens Re og 39 i dagens Tønsberg, til 49 totalt i nye Tønsberg kommune. De skal representere over 55.000 innbyggere og være arbeidsgiver for 4.500 ansatte fordelt på 3.500 årsverk.

Les alt om dette i ReAvisa, april 2019 – last ned gratis!

ORDFØRERKANDIDAT: Lise Lorentzen Mandal fra Eik ble valg til Høyres ordførerkandidat på Bakke mølle. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om kommunesammenslåing.

Les mer om lokalpolitikk i Re.