Krasj ved Kleiva og utforkjøring på Kåpeveien

Etter en smell på Bispeveien ved Kleiva mista en lokal mann i begynnelsen av 20-åra lappen. Men da nødetatene rykket ut til ulykke på Kåpeveien, hadde både bil og folk forduftet.

To hendelser denne Re-helga, der alle nødetater rykket ut:

Klar årsak til ulykken

Lørdag ettermiddag 6. april smalt to biler sammen på Bispeveien, i krysset til Kleivaveien. To biler med til sammen tre personer ombord hadde treffi hverandre front mot front.

En av bilene skulle svinge av Bispeveien og inn på Kleivaveien. Da den kryssa over veien kom det en bil imot og det smalt. Alle de involverte var oppegående etter ulykken.

– En lokal mann i begynnelsen av 20-åra fikk førerkortet sitt beslaglagt på stedet, da hans manøver var klar årsak til ulykken, opplyser politiet i Sør-Øst.

Rykket ut til ulykke – fant ingenting

Søndag kveld 7. april rykket nødetatene ut etter melding om en bil av veien over bakkane, Kåpeveien.

Men da de kom fram til stedet hadde bilen og folka forduftet. Politiet forteller at de så tydelige spor etter utforkjøringen, og de mistenker at det kan være snakk om kappkjøring i forkant av hendelsen.

De avslutta på stedet uten å ha noe mer å gå på der og da, men tar gjerne i mot tips i saken fra folk som kan ha sett kappkjøringen eller har mer å fortelle om ulykken.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,