Skolekorpset inviterer til Høstkonsert på Revetal

ØVER TIL KONSERT: Ramnes og Røråstoppen skolekorps øver her sammen med Blågjengen, under sistnevntes dirigent Niclas Bredahl. Voksenkorpset gjester konserten under tre fellesnummer. Foto: Håkon Westby.

RAMNES/REVETAL: Ei super skolekorpsseminar-helg avsluttes i dag med en hel konsert med musikalgodbiter på løpende bånd.

Lørdag 27. oktober arrangerte Ramnes og Røråstoppen skolekorps seminar for sine medlemmer på Ramnes skole: Her var det først øving i grupper, så fellesøving med Blågjengen på tre fellesnummer.

TVERRFLØYTE: Benedicte Brudvik i Ramnes og Røråstoppen skolekorps. Foto Håkon Westby.

Da ReAvisa var innom øvelsen var det full trøkk på musikkrommet.

– Vi har lært å øve sakte

Skolekorpset ga alt sammen med voksenkorpset på Abbas «Dancing Queen», dirigert av Blågjengens Niclas Bredahl. Det svingte skikkelig, og lover godt for søndagens konsert i aulaen på Revetal ungdomsskole.

Benedicte Brudvik spiller tverrfløyte. Hun synes det er gøy å være på korpsseminar. – Vi har lært å øve sakte, sier forteller den unge korpsmusikanten.

ØVINGSOVERSIKT: Detaljer oversikt over korpsseminaret. Foto: Håkon Westby.

Konserten som avrunder seminarhelga, starter klokka 16.00 søndag 28. oktober. Dette er Ramnes og Røråstoppens årlige Høstkonsert, ifølge Facebook-eventet:

Tema for konserten er musikaler, og du vil få høre mange kjente stykker. Det blir mye musikk, kaffe, kaker, utlodning og auksjon på gamle instrumenter.

Alle er velkomne, det koster en femtilapp for voksne og gratis for barn.

Tar opp aspiranter fortløpende

Leder i skolekorpset Anne Sofie Rønningen, forteller at Ramnes og Røråstoppen skolekorps øver på Ramnes skole på torsdagskveldene.

– Vi tar opp aspiranter fortløpende, så om det er noen som har lyst til å bli med så er det bare å møte opp eller ta kontakt!

LEDER I SKOLEKORPSET: Anne Sofie Rønningen. Foto: Håkon Westby.

Les mer om kultur i Re.