Mer enn dobler kapasiteten på Revetal

NAPRAPATER: Marie Karoline Mortensen (23) fra Tønsberg er nyansatt på Revetal, mens Alexander Meland (28) fra Sandefjord har jobba her en stund. Nå sørger de for at Revetal-avdelingen av Sandefjord-firmaet holder dørene åpne hver eneste virkedag framover. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Pågangen er stor og både staben og åpningstidene utvides: – Vi trives veldig godt på Revetal, så nå går vi «all in».

Les også: Full fart igjen i et av Revetals eldste næringsbygg.

Naprapat og helse Sandefjord starta for ett par år siden opp en avdeling på Revetal, betjent ett par dager i uka i snitt siden oppstarten.

REVITALISERT BYGG: Naprapat og helse avdeling Revetal holder til i Industriveien 3 – det gamle Cederoth-bygget, som nå er fylt med ny næring av mange slag. Foto: Stian Ormestad.

Nå er etterspørselen blitt så stor, at tilbudet uansett måtte utvides. Og da gjøres det i god Re-stil: På skikkelig vis.

Blitt en Re-patriot

Fra to til fem dager åpent, og fra en til to Re-fjes: Alexander Meland (28) fra Sandefjord allerede er godt kjent på Revetal, og Marie Karoline Mortensen (23) fra Tønsberg skal gjøre seg kjent. Hun er nyansatt, og med det blir kapasiteten på Revetal doblet.

– Vi har mer å gjøre enn til to åpningsdager, men ikke fullt så mye som fem. Så vi håper på mer å gjøre framover. Men bare det at vi holder dørene åpent hver virkedag og er mer tilgjengelig vil ha mye å si – det er positivt i seg sjøl, mener Alexander. 

Marie Karoline vil pendle fra Tønsberg, og Alexander pendler fra Sandefjord til Re. Han har blitt helt Revetal-patriot.

– Det er så trivelig her! Vi er blitt godt tatt i mot. Alle heier på hverandre, og nye tilbud blir omfavna veldig. Etter å ha jobba her en stund, blir man vant med en god stemning og trivelig atmosfære.

Spesielt glad i lokale idrettshelter

Spesielt glad er Alexander i lokale idrettshelter fra Re. Og dem har vi mange av.

– Vi jobber en del med lokale syklister, alt fra bredde- til eliteutøvere, og det samme med fotballspillere og andre idrettsutøvere. 

– Men alle er hjertelig velkommen, alt fra de som sitter på kontor hele dagen og får utfordringer av den grunn, til de som bruker kroppen sin fra morgen til kveld og trenger ekstra oppfølging av den grunn.

Her behandles vondter i muskler og ledd, alt fra nakke, korsrygg, armer og bein. Alt fra eliteutøvere til vanlig folk, som ellers er friske og raske – men trenger en sjekk nå og da.

Et revitalisert næringsbygg

Naprapat og helse Revetal holder til i Industriveien 3 – det gamle Cederoth-bygget – som har blitt revitalisert de siste åra.

Nå er det fylt opp med ny næring, alt fra Re bingo i kjelleren, Jobbklær på bakkeplan, garasjeporter, og regnskapsfører Atenti i toppen – med mer. – Et godt nabolag å drive i, forteller naprapatene til ReAvisa.

DOBLER KAPASITETEN: Fra en til to ansatte, og fra to til fem dager åpent hver uke. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Full fart igjen i et av Revetals eldste næringsbygg.

Les mer om næringsliv i Re.