Hard smell på Bispeveien

UTFORKJØRING: Ulykken skjedde på Bispeveien, rett over kommunegrensa til Holmestrand. Foto: Stian Ormestad.

BISPEVEIEN: To jenter i 20-åra kom helt feil ut, rett etter å ha passert en politikontroll på Bispeveien.

Politiet var kjapt på plass på stedet, siden de hadde tatt oppstilling for fartskontroll bare ett par hundre meter unna. Det viste seg at jentene var uskadd, men fortvila.

Ikke første gangen…

Det er helt tydelig spor etter et hjulpar som har kommet utenfor asfalten og dratt bilen ned i grøfta. Den lille Toyotaen havna i den lille bekken langs Bispeveien, og traff ei privat bru som fører inn til et hus på Hegg.

Et scenario vi har sett mange ganger langs Bispeveien, med manglende veiskulder. Også akkurat her, som det har vært flere liknende ulykker av mer eller mindre alvorlig art. Heldigvis var dette mindre alvorlig, uten personskader – men med ganske store materielle skader.

Begge airbagene var utløst og hadde gjort jobben sin, da uhellet var ute. Utforkjøringen, som skjedde rett før klokka 19.00 tirsdag kveld 22. mai, blir anmeldt, melder Politiet i Sør Øst.

Åtte forenkla forelegg på to timer

Og fartskontrollen rett sør for ulykkesstedet? Der ble det gitt åtte forenkla forelegg i løpet av to timer. Det høyeste til en bilist som ble målt til 103 kilometer i timen i 80-sona.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,