Bil snurra inn i fronten på en annen bil på Bispeveien

STORE MATERIELLE SKADER: Ingen av bilene er kjørbare etter ulykken. Foto: Stian Ormestad.

BISPEVEIEN: To biler traff hverandre på Bispeveien i svingene nord for Svinevoll. Sjåføren av den ene bilen mista kontrollen på glatta før smellen.

– Bispeveien, cirka halvannen kilometer nord for Svinevoll: Melding om trafikkulykke mellom to personbiler. Nødetatene er på vei, het det på Vestfold-politiets Twitter-konto klokka 19.13 mandag kveld 5. mars.

Hard smell

Bilene ble stående i brøytekanten etter sammenstøtet, halvveis ute i den ene kjørebanen. Det har vært en skikkelig smell, men heldigvis har det gått bra med folka i bilene.

SMAL: Store skader på begge bilene. Denne har blitt en god del smalere. Foto: Stian Ormestad.

– Fire personer er ute av de to bilene, alle er bevisste og tre personer er uskadde. En person klager på smerter i en fot, heter det i en oppdatert melding klokka 19.25.

Det ble til tider lang kø i begge retninger på Bispeveien. Trafikken blir dirigert forbi i ett felt, men stoppa helt opp under bergingsjobben rundt 20-tida.

På stedet får ReAvisa vite at en av bilene har kommet sidelengs og truffet rett i fronten på den andre. Begge bilene havna utenfor Bispeveien, godt uti brøytekanten. Det er store materielle skader på begge bilene. 

Politiet har ikke konkludert om skyld. – Uklart hendelsesforløp, melder operasjonssentralen på Twitter.

Veien var åpen som normalt igjen i 20.30-tida.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

KØ: Trafikken ble dirigert forbi etter ulykken, men stoppa helt opp under bergingsjobben rundt 20-tida. Foto: Stian Ormestad.

 

,