Bil på taket på Ramnesveien

PÅ TAKET: Bilen har rulla flere runder på taket før den havna opp-ned utenfor Ramnesveien ved Himberg. Foto: Stian Ormestad.

RAMNESVEIEN: Brøytekanten har fungert som et hopp, da bilen traff den i god fart. Sjåføren blir kjørt til sjukehus for sjekk.

Ulykken skjedde på Ramnesveien, ved Himberg, onsdag ettermiddag 28. februar. Klokka 16.29 gikk alarmen hos samtlige nødetater:

– Et kjøretøy på taket, ukjent skadeomfang.

Flere runder rundt på taket

Både ambulanse, politi og brannvesen var kjapt på stedet. Sjåføren av bilen var oppegående, men på grunn av medfarten blir vedkommende sendt til sjukehus for sjekk.

VRAKRESTER: Bilen har kommet fra Ramnes mot Tønsberg på Ramnesveien. Det er ikke vanskelig å se hvor ferden har gått, vrakrester ligger strødd i snøen. Foto: Stian Ormestad.

Det har vært en skikkelig rundtur, i det bilen har rasa ut av veien og treffi en brøytekant. Den har fungert som et hopp, som sendte bilen flere ganger rundt på taket. Vrakrester vitner om en dramatisk ferd.

Mistanke om promille

Politiets innsatsleder på stedet, Hans Petter Gulliksen, forteller at det er mistanke om promille. Sjåføren har heller ikke førerkort.

Det dreier seg om en 34-åring fra Litauen, som framstår som påvirket, heter det i en oppdatert melding fra Vestfold-politiet på Twitter. – Blodprøver blir tatt og sak opprettes.

Det meldes om mindre personskader fra sjukehuset.

Trafikken kan passere, for bilen ligger godt utenfor veien. Men det kan bli noe dirigering eller stengt vei når bilen skal berges.

DRAMATISK FERD: Bilen ligger igjen på taket etter ulykken. Foto: Stian Ormestad.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,