Re Røde Kors: – Tusen takk alle sammen!

SJUENDE ÅRET MED JULEGAVEINNSAMLING: Kine Schjølberg Tronrud tok i mot gaver i barneklær-butikken “Helt perfekt, Jennifer Tinnion Varholm er leder for Re Røde Kors sin julegaveinnsamling, Monica Holtan Fjeld koordinerer Re kommunes innsats, og Geir Varholm er leder for Re Røde Kors. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Re Røde Kors vil via ReAvisa takke alle de som bidro til julegaveinnsamlinga på tampen av fjoråret:

– Med din hjelp har mange barn og unge i Re fått fine gaver til jul. Vi klarer ikke dette uten reingenes fantastiske giverglede, skriver Re Røde Kors i en epost til ReAvisa. Sjøl gjør de den fantastiske jobben på dugnad.

Mange bidrar til en vellykka juleinnsamling

Ønskelappene som ble hengt opp på ønsketreet på ReTorvet forsvant raskt. – Neste gang håper vi i Røde Kors at flere lapper finner veien opp på treet, slik at de som ønsker å gi gaver slipper å vente sånn som det dessverre blei nå.

TOK I MOT GAVER: Kine Schjølberg Tronrud i barneklær-butikken “Helt perfekt. Foto: Stian Ormestad.

Givergleden var helt overveldende – igjen! – Dette var første året med ønskelapper og det skal evalueres sammen med kommunen for at det skal bli bedre neste jul. Men det var mange som fikk oppfylt sine ønsker og det kom inn mange gaver.

– Re Røde Kors og Re kommune setter stor pris på den omtanken som innbyggerne i Re viser. I tillegg vil Re Røde Kors takke alle de som hjelper oss med å få gjennomført denne innsamlingen år etter år:

– Det er barneklesbutikken «Helt Perfekt» på Re-Torvet som tar imot gaver for oss, det er en uvurderlig hjelp. Uten den hadde jobben vår blitt mye større.

Gjør en forskjell i en høytid som dessverre noen gruer seg til

– Andre som støtter oss er Kapstad i Tønsberg, som sponser oss med gavepapir og rosetter, Ditt Grafiske har gitt oss God Jul-klistrelapper og Re-Torvet stiller et juletre til disposisjon for ønskelapper. Meny Revetal gir oss pepperkaker som vi deler ut på de fredagene vi har stand på ReTorvet.

STOR GIVERGLEDE: Julegavene som ble gitt har gjort en forskjell for Re-familier som gruer seg til jul. Foto: Stian Ormestad.

– Til sist vil vi takke etaten for Barn og Unge i Re kommune for den jobben de gjør med å få inn ønsker og dele ut julegavene som kommer inn. De gjør en kjempejobb opp mot brukerne, de familiene som trenger hjelp.

– Til sammen er dere med på å gjøre en forskjell i en høytid som dessverre noen gruer seg til. Dere gjør den bedre!

Les også: – Noen gråter av glede når vi kommer

Les mer om julegaveinnsamling.

FULLE GANGER PÅ KOMMUNEHUSET: Virksomhet for barn og unge i Re kommune står for utdelingen av julegavene som er samla inn. Det var et lite glad-kaos på kommunehuset i ukene fram mot jul. Foto: Stian Ormestad.

,