Se bildene fra Re-løpet 2018 – oppdatert!

HEIAGJENG: En liten, spent heiagjeng venter på første løper inn mot målområdet. Foto: Stian Ormestad.

RAMNES: I snøvær og en minusgrad ble Re-løpet arrangert, og samtlige – både de som kom først og de som kom lenger bak – var enig om en ting: Flotte løyper i nydelig natur!

PASSERER HALVVEIS MED ET SMIL: Ellen Aas Svindland går for Oseberg skilag, men bor og jobber her i Re som leder av «Frisklivssentralen». Foto: Stian Ormestad.

Se bildene fra Re-løpet 2018 – oppdatert!

Med 112 forhåndspåmeldte og mulighet for å slenge seg med helt opptil en halvtime før start, går Re-løpet av stabelen med godt over 100 deltakere lørdag 20. januar 2018.

Start og mål er ved Ramnes skole, og cirka 38 kilometer skal tilbakelegges i kuperte løyper.

Les mer om Re-løpet 2018: Ekteparet Liset sørga for hjemmeseier i hver sin klasse!

RASKESTE PÅ HJEMMEBANE: Av våre lokale deltakere, kryssa Espen Liset fra Brekkeåsen målstreken først. Foto: Stian Ormestad.

HALLO I LUKEN: Tidtakerne har full oversikt. Foto: Stian Ormestad.

SAFTSTASJON: Reidar Skjeggerød sørger for saft til tørste deltakere i målområdet. – Vi har vært ekstra rause med sukker så dere får tilbake piffen, forteller speaker Henning Larsen. Foto: Stian Ormestad.

FOLKSOMT I RE-LØYPENE: Her runder deltakerne halvveis på sine snaut fire mil, på Hjerpetjønn. Foto: Stian Ormestad.

RASKESTE DAME: Både raskeste mann og raskeste dame i Re-løpet 2018 var suverene – men ingen var lokale. Foto: Stian Ormestad.

UT PÅ TUR, ALDRI SUR: I de bakerste rekkene var smilene brede i det de kunne puste litt ut og gli over Hjerpetjønn-jordene. Foto: Stian Ormestad.

HEIA! Det var ikke like mange folk langs løypa som tidligere år, det skal kanskje tett snøvær ha skylda for. Det var ikke alltid godt å se hvem som kom i løypa. Men noen hadde møtt opp for å heie når deltakerne susa forbi husveggen – som denne karen på akebrett. Foto: Stian Ormestad.

Se flere bilder fra Re-løpet 2018 – oppdatert!

Les mer om sport i Re.