Natursti-vinnerne er kåret – straks nye muligheter!

NATURSTI-RETTING PÅ BAKKE MØLLE: Fra venstre Truls Grytnes, Are Edvard Geving og Marius Himberg, elever i 9. klasse på Revetal ungdomsskole. Videre ser vi Bjørn Rismyhr, Øivind Skjeggerød, Erlend Wagle og Ole Hagen. Foto: Håkon Westby.

BAKKE MØLLE: På tampen av året ble alle sommerens natursti-svar vurdert og vinnerne kåret. Det jobbes allerede nå med en ny natursti ved Bakke mølle til sommeren.

Øivind Skjeggerød gikk, med hjelp av tre elever fra 9. klasse på Revetal ungdomsskole og Erlend Wagle, Bjørn Rismyr og Ole Hagen, gjennom besvarelsene som var blitt levert inn i løpet av sommeren.

Dette er vinnerne:

I juniorklassen ble vinneren Merete Mørken, andreplass til Vegard Bakke og på tredjeplass kom Sara Kooyman Skauge.

I seniorklassen var vinneren et lag bestående av Janne og Sjur Green Hegglund, pluss Anette og Åse Marie Green. Nummer to ble John og Birte Helene Moen og nummer tre Camilla Green.

Vinnerne ble kontakta før jul og har sikkert fått sine premier når dette leses. Førstepremien var en fuglebok med lydopptak andrepremien en fuglebok og tredjepremien en morakniv.

Ny natursti til sommeren

Forberedelsene til neste års natursti er allerede i gang og den blir satt ut før sommeren, så da blir det nye muligheter sommeren 2018!

BAKKE MØLLE: Den gamle mølla langs Bispeveien, mellom Revetal og Svinevoll, har fått et nytt liv takket være ildsjel og Ridder av Re Øivind Skjeggerød. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om kultur i Re.