Rigger til julesalgsmesse på Hjerpetjønn

KLARE: Torill Trollsrud og Signe Svinsholt fra Hjerpetjønn sanitetsforening viser fram litt av det som skal loddes ut på salgsmessa. Foto: Håkon Westby.

HJERPETJØNN: Den årlige julesalgsmessa på Hjerpetjønn er som vanlig det første av flere julemarked på rekke og rad fram mot jul.

Les mer om alt det som skjer i førjulstida i Re i ReAvisa, november 2017.

Hjerpetjønn sanitetsforening forbereder den årlige julesalgsmessa på Hjerpetjønn vel. Årets dato er lørdag 18. november.

ÅPEN GÅRD: Det blir julestemning på både Ramnes Søndre og Holt gård flere søndager fram til jul. Foto: Stian Ormestad.

Flest faste gamle, pluss fire nye utstillere

Leder i Hjerpetjønn sanitetsforening, Torill Svinsholt, forteller at flere utstillere har meldt sin ankomst, med varierte og fine sjøllagde produkter. 

I år er det fire nye utstillere, i tillegg til de faste, gamle utstillerne.

Av det som selges vil du finne trearbeider, strikkede og vevde gjenstander, kranser, søm, lefser, sylte, Aloe Vera-produkter og kaker. Sanitetsforeningen har kafeteria, tombola og en utlodning.

– Vi håper riktig mange finner veien til Hjerpetjønn og salgsmessa som er åpen fra 11.00 – 16.00 lørdag 18. november, forteller Torill Trollsrud og Signe Svinsholt.

BERØMT JULEMIDDAG: I Vivestad serverer denne gjengen julemiddag som er viden berømt under Vivestad julemarked. Foto: Stian Ormestad.

Mye som skjer i førjulstida i Re

Videre framover er det julesalgsmesse til inntekt for hjelpearbeid i Moldova på Røråstoppen skole lørdag 25. november. Det blir julemarked i Vivestad hele helga 2 – 3. desember, og på Våle prestegård lørdag 2. desember.

Det er også Åpen gård med julestemning på Ramnes søndre gård søndagene 3. og 17. desember, og på Holt gård i Undrumsdal hver søndag fram til jul fra og med søndag 26. november.

Les mer om alt det som skjer i førjulstida i Re i ReAvisa, november 2017.

Les mer om jul i Re.

,