Disse Ramnes-jentene gleder seg til en ny sesong på hjemmebane – og håper å se deg i hallen!

RAMNESJENTER: Dette er årets A-lag i 3. divisjon – et fortsatt ungt lag som ikke gir seg på tørre møkka. Foto: Privat.

RAMNESHALLEN: Ramnes starta sesongen med seier på bortebane, og fortsetter med bortekamper ut september. Sesongens første hjemmekamp går mot Pors i oktober.

Mimre tilbake til forrige sesong? Sjekk bildene her!

Sesongstart for Ramnes-jentene i 3. divisjon var på bortebane i Bø i Telemark 7. september. Ramnes-trener Ronny Bekkevold forteller at dette var en frykta start på sesongen:

MANGLER TOPPSCOREREN: Nye, unge Ramnes-jenter tar ansvar etter at fjorårets toppscorer Madelen Ulfsten har flytta fra Re for å studere. Foto: Stian Ormestad.

Storseier i første kamp for sesongen

– Vi har grua oss litt, siden det på blokka så ut til å bli en vanskelig bortekamp. Men vi har hatt en veldig god oppkjøring til sesongen med full trening i juni og august.

Det har sørga for god fysikk og et løpesterkt mannskap. – Vi har også jobba hardt med å fylle hullet etter fjorårets bauta og toppscorer Madelen Ulfsten, forteller Ronny til ReAvisa.

Det har trenerteamet og jentene lykkes med, for Ramnes viste ingen respekt for vertene som på papiret skulle være hakket bedre. Men neida:

– Vi bestemmer oss for å være kollektivt tøffe i forsvar, noe som gir resultater raskt da Skarphedin sin skyttere blir plukka ned av våre forvarspillere.

– Samtidig setter vi fart framover og gjør det vanskelig for dem. Vi går til pause på 11 – 5-ledelse.

Hjemmelaget slippes litt inn i kampen igjen i 2. omgang, men etter en timeout for litt finjustering er det ingen fare for Ramnes-jentene:

– Vi kontrollerer inn til 8-målsseier med sluttresultatet 24 – 16.

FULLE TRIBUNER: Ramnes-jentene håper reinger kommer i flokk og følge til Ramneshallen – også denne sesongen. Foto: Stian Ormestad.

Håper på fulle tribuner i Ramneshallen

– Hardt arbeid med unge, lovende Ramnes-jenter begynner å gi frukter. Vi er nå en stor gruppe der J18 og Damer 3. divisjon trener sammen, forteller Ronny til ReAvisa.

BYGGER ET LAG FOR FRAMTIDA: Trener Ronny Bekkevold trener tidenes yngste A-lag i Ramnes IF. Foto: Stian Ormestad.

Fortsatt et ungt lag, men akkurat som i fjor gir de seg ikke på tørre møkka. Målet er å etablere seg godt oppe på tabellen – og aller helst forbedre fjorårets 8. plass.

Det er ikke mange åra siden Ramnes herja i toppen av 2. divisjon og var oppom 1. divisjon.

Det de unge jentene mangler i rutine, tar de igjen i pågangsmot. Så det blir garantert enda en artig håndballsesong i Re!

Første hjemmekamp for sesongen er 13. oktober mot Pors, og Ramnes-jentene håper på fulle tribuner i Ramneshallen.

 

Mimre tilbake til forrige sesong? Sjekk bildene her!

Les mer om sport i Re.