– Vil du bli med en tur opp til toppen av Torvparken 2?

TORVPARKEN 2: Stine Johnsen har ansvaret for å følge opp kontakten mellom Veidekke AS og kjøperne av leiligheter. Videre ser vi prosjektleder for Veidekke AS Jostein Ekeberg, daglig leder for utbygger Revetal Park Svein A. Olsen, og tilslutt megler Truls Bøhle ved DNB Eiendom Revetal. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Revetals nyeste leilighetsbygg tar form, og nå er det såpass oppe og står at megler Truls Bøhle inviterer til en tur opp i høyden i dag, tirsdag 9. mai.

Les mer om Torvparken 2-prosjektet under emneknaggen med samme navn.

Truls Bøhle ved DNB Eiendom Revetal forteller at det nå er mulig å bli med opp til 3. boligetasje. – Det er nå folk får se hvor flott dette blir, mener han.

UTBYGGER: Svein A. Olsen brenner for sentrumsutvikling. Nok et prosjekt tar form i disse dager: Torvparken 2. Foto: Stian Ormestad.

Fri utsikt

– Jeg har snakka med mange som er spente på solforhold og utsikt. Når vi har kommi så langt som vi har nå, så blir det nok mer en snakkis i lokalmiljøet, tror han.

Derfor gleder Truls seg til å vise fram Torvparken 2 – om enn fortsatt midt i byggeprossessen.

– Mange vil nok bli overraska over hvor høyt alle leilighetene ligger, alt fra 1. boligetasje og oppover. Se her, peker Truls ut over betongkanten:

– Her har du fri utsikt til de grønne Re-skogene, og massevis med sol!

Og synes du bygget har reist seg høyt allerede, så skal det bli enda høyere:

– Vi har utvidet fra opprinnelig 24 til 27 leiligheter, med tre ekstra leiligheter på toppen i en inntrukken 6. etasje, forteller Svein A. Olsen, daglig leder i Revetal park som står som utbygger.

BYGGEPROSJEKT: Siste del av «gamle» Revetal sentrum fornyes med Torvparken 2 som reiser seg i disse dager. Foto: Stian Ormestad.

Det vil si at Torvparken 2 blir like høy som Torvparken 1, rett sør for nybygget.

Godt over halvsolgt

Av 27 leiligheter er 15 solgt. I tillegg kommer parkering på det gamle bakkeplanet, og 650 kvadratmeter med næring i 1. etasje.

Vil du henge med opp i høyden på Revetal i dag, er det oppmøte klokka 16.00 utenfor NAV Revetal, forteller Truls.

Les mer om hva som kommer inn i næringsarealene og framdriftsplanen videre for hva som skal rives og hvordan bygget blir seende ut til slutt i ReAvisa som ligger i postkassene torsdag 11. mai.

Les mer om Torvparken 2-prosjektet under emneknaggen med samme navn.

SEKS ETASJER: På visningen i dag er det mulig å komme seg helt opp i 3. etasje – men det skal bli enda tre etasjer til – totalt seks etasjer. Foto: Stian Ormestad.

,