Kom mai, du skjønne milde…?

LITE TRAFIKK: Mange har nok finni andre løsninger i dag, for Re-veiene er ganske så tomme for trafikk – og desto mer fulle av snø. Foto: Stian Ormestad.

RE: 1. mai-langhelga møter oss i Re med et skikkelig vintervær, med tett snø og vind. Detta kan bare bli bedre – og det blir det, ifølge meteorologene.

Værmeldinga gir håp for varmere vær – uten nedbør. Men vi går inn i 1. mai-langhelga med et skikkelig vintervær. Det gir trøbbel i trafikken på siste arbeidsdag før langhelga.

Nedbøren fortsetter helt til lørdag morgen

Politiet anbefaler alle som har rekki å legge om til sommerdekk: – La bilen stå!

Nedbøren skal fortsette hele fredag og natt til lørdag. Først på morgenkvisten lørdag skal det slutte å snø – eller regne.

Lørdag er både Yr og Storm enig om at det blir varmegrader. Sol på en himmel nesten uten skyer, og ingen nedbør – det høres bra ut.

Søndag det samme, og litt varmere. Mandag 1. mai også det samme – og enda litt varmere. Yr melder 12 grader, og Storm 11 grader.

Vanskelige kjøreforhold i Re

Men i dag, fredag 28. april, er det mye snø både i lufta og på bakken. På de fleste veiene i Re har snøen lagt seg, og det er sporete og vanskelige kjøreforhold.

– Kjør forsiktig, oppfordrer vi i ReAvisa – så slipper vi å melde om ulykker. Foreløpig ser det ut til å ha gått greit for seg i trafikken – heldigvis!

,
Stikkord