Tett med Ivrig-løpere på toppen i Telemark

DET GROR GODT: IL Ivrig satser på skiskyting, med egen skiskytterskole der interesserte kan komme og få kurs og innføring i sporten. Resultatene av det ser vi på resultatlistene rundt omkring. Foto: Privat.

DRANGEDAL: Av 77 deltakere stilte IL Ivrig med åtte – men våre åtte forsynte seg grovt av premiehylla. Sjekk bare her:

Drangedalssprinten 2017 gikk på Gautefall Biathlon, et godt gjennomført renn på en flott arena.

IL Ivrig fikk flere førsteplasser og bestetid på deltagere som går i klasse uten plassering, for å nevne noen av de flotte prestasjonene på bortebane lørdag 4. mars. 

Oscar Horn var den aller raskeste i klassen Gutter 10 år nybegynnere og yngre:

– Formen var på topp og jeg traff ti av ti blinker. Taktikken var å gå fort og skyte bra, forteller unggutten – og det funka fint. Og det funka for flere lokale talenter: 

RASKEST: Martin Stensholt gleder seg allerede til et nytt renn neste helg. Foto: Privat.

Martin Stensholt var suverent raskest i Gutter 11 – 12 år nybegynner. Her er det ingen rangering, men Martin kom inn til en bestetid med godt over ett minutts margin ned til nestemann.

– Dette var gøy og en flott dag. Nå skal jeg til Fyresdal neste helg, sier Martin som allerede gleder seg til et nytt renn.

Vebjørn Horn vant den største klassen med flest deltakere Gutter 12 år, tross fem bom:

– Jeg er kjempefornøyd med 1. plass, tross flere bom – det var et flott føre og god glid!, oppsummerer Vebjørn.

I denne klassen kom Robert Ursin-Holm Walle inn til femteplass og Håkon Milliam Ustad på 11. plass.

DYPT KONSENTRERT: Robert Ursin-Holm Walle får her fire av fem treff. Foto: Privat.

Sebastian Horn vant Gutter 13 år. Han la seg i rygg på fetter Vebjørn, som vant aldersklassen under, og forteller at det var en fin rygg å henge på. Også Sebastian hadde en bedre dag i sporet enn på standplass, med fire bom.

Annika Dahl kom inn til en sterk andreplass i Jenter 14 år.

– Jeg synes det gikk bra i sporet, ledet inn til andre skyting, men ble litt for ivrig og da ble det fem bom. Da klarte jeg ikke å ta igjen vinneren Mari fra Bø SSL , men det ble jo en fin andreplass!

Magnus Mørk vant klassen Menn 18 – 19 år tross en bom mer enn andremann. Det var bare to deltakere i denne klassen.

IL Ivrig har en egen skiskytterskole der interesserte kan komme og få kurs og innføring i sporten. Resultatene av det ser vi på resultatlistene rundt omkring.

Med så mange flotte resultater er det bare å konkludere med at det gror godt i de yngre rekker i IL Ivrigs skiskytterstall.

TOPPEN AV PALLEN: Vebjørn Horn var en av flere IL Ivrig-løpere med strålende resultat i Drangedalsprinten lørdag 4. mars. Foto: Privat.