Superraske Ivrig-talenter overraska måldommerne

SUPERRASKE: Lovise Horn, Oscar Horn og Thorben Thornquist i mix-stafett for de yngste fra 8 – 10 år var så raske at måldommerne ikke fikk med seg at de skulle over målstreken. Foto: Privat.

JARSENG: Det yngste Ivrig-laget gikk så fort at funksjonærene i målområdet ikke skjønte at jenta på sisteetappen egentlig var i mål.

18 Ivrig-løpere gikk stafett i Telemark denne helga. Først ut på Jarseng skianlegg var mix 8 – 10 år.

MIX-STAFETT: Gustav N. B. Bjørang drar på for IL Ivrig i mix-stafetten for de yngste. Foto: Privat.

På startstreken sto hele 19 lag i denne klassen, hvorav Ivrig stilte med to: Lag 1 besto av Thorben Thornquist, Oscar Horn og Lovise Horn.

Denne aldersgruppa går uten rangering, men det kan vel sies at de gikk så fort at funksjonæren i målområdet mente Lovise – som gikk siste etappe – måtte reise seg opp og fortsette rundt svingen og inn i vekslingsområdet.

Men neida, Lovise og hennes lag var ferdig!

Lag 2 i samme klasse var Malene T. Søyland, Gustav N. B. Bjørang og Vilde J. Horn, som kom inn til en flott uoffisiell 8. plass.

Jentelaget i 11 – 12-årsklassen med Thea Tveitan Aaland, Fran Hermine Bjørang og Ingrid Tuft Søyland pusta 3. plassen i nakken og kom inn 4. plass – bare 13 sekunder bak pallen.

I klassen gutter 11 – 12 år stilte Ivrig med to lag mot 13 andre lag i klassen. De varsla på forhånd at de gikk for gull – og det holdt nesten.

Det ble andreplass på førstelaget med Herman Langedrag, Sindre Andreas Søby og Vebjørn Horn, og 5. plass på andrelaget med Emil Langslet, Robert U.H. Walle og Lars Chr. Sollie.

I gutter 13 – 16 var det totalt 12 lag, hvorav ett fra Ivrig. Oscar Langslet vekslet med Sebastian Horn, som «dansa» avgårde og overlot siste etappe til Andreas Heierstad som ikke «dansa» noe dårligere.

– Flott innsats og inn til en 10. plass, rapporterer IL Ivrig på sin nettside.

SKISESONGEN ER GODT I GANG: Biborennet 2017 ble flytta til lånt arena i Svarstad. Foto: Stian Ormestad.

Sjøl om det ikke er mye natursnø i Re, har kuldegradene sørga for at snøkanonen på Bibo har gått for fullt. Derfor er det nå en sløyfe på kunstsnø i Våle.

IL Ivrig arrangerer poenglangrenn hver tirsdag. Påmelding i Vålehallen fra klokka 17.30 – poengrennet starter cirka klokka 18.00.

– Gutter og jenter, menn og kvinner i alle aldre uansett nivå er hjertelig velkommen!

På grunn av snømangel gikk Biborennet 2017 på lånt arena i Svarstad. Les om rennet her – og se bilder her.

Annonse: