Spente barn gleder seg til å synge julekonsert

SFO BARNEKOR: Noen av SFO-korets sangere, foran fra venstre Tilde og Madelen, og bak Lisa, Lykke, Ylva, Signe Marie og Thea-Emilie. Foto: Håkon Westby.

VÅLE: Nå er det bare tre dager igjen til barna i Kirkevoll SFO barnekor skal synge julekonsert i Våle kirke sammen med Gla’gjengen janitsjar.

Les mer om alt som skjer i førjulstida i Re i ReAvisa, desember 2016 – last ned gratis!

Bilder fra jula i Re legger vi ut i albumet «Jula i Re 2016» på ReAvisas Facebook-side – oppdateres!

Gla’gjengen Janitsjar VUL arrangerer sin årlige julekonsert i Våle kirke, hvor de spiller og synger julen inn. Datoen i år er tirsdag 13. desember, konserten starter klokka 18.00.

– Vi er så heldig å ha med oss Kirkevoll SFOs barnekor, forteller Svein Erik Hansen, leder i Gla’gjengen. Han gleder seg til en flott konsert med mange barnestemmer.

ReAvisa var til stede på en øvelse, der de øvde sammen på tre sanger som barnekoret skal synge til. Det hørtes fint ut, og Gla’gjengens dirigent Trond Pedersen skrøyt av barna.

– Det blir også fellessang for alle, forteller Hansen – som legger til at juleopplevesen er gratis.

Barna synes det er gøy og morsomt – og litt spennende å skulle synge på konserten i Våle kirke, forteller de til ReAvisa.

ØVER TIL KONSERT: Kirkevoll SFOs barnekor øver sammen med Gla’gjengen på Fjellborg til årets julekonsert. Trond Pedersen dirigerer Gla’gjengen og Line Walle synger med SFO barna. Foto: Håkon Westby.

, ,