– Enda en god grunn til å være stolt av Re! – SE VIDEO

TØNSBERG/REVETAL: Her ser du Re-mila bli kåra til årets idrettsarrangement på idrettsgallaen i Tønsberg. – Enda en god grunn til å være stolt av Re, mener løpsgeneral Erling Schjetne. 

Lørdag 22. oktober ble tidenes andre utgave av idrettsgalla for Tønsberg-regionen arrangert. Rundt 300 hadde møtt i finstasen på Oseberg kulturhus i Tønsberg. Re-talenter underholdt med sang og musikk.

I år som i fjor skulle det rike idrettslivet i Re bli tilgodesett med priser – i år to i tallet:

100916_roserittet_020_knotten

ÅRETS UNGE TALENT: Sykkeltalentet Iver Knotten fra Bjune, her i Roserittet gjennom Re tidligere i år. Foto: Stian Ormestad.

Sykkeltalentet Iver Knotten ble årets unge idrettsutøver.

– Det er ikke hver dag man vinner en slik pris. Det er mange som driver med idrett på høyt nivå i Tønsberg-regionen, så dette setter jeg veldig pris på, sier Iver til Tønsbergs Blad.

Iver sykla seinest VM i Quatar, der varmen stakk kjepper i hjula for seier, men det ble en sterk sjetteplass. Han har også mange andre gode plasseringer fra årets sykkelsesong, les mer om Iver her.

161016_RE-MILA_044.jpg

LØPSGENERAL: Erling Schjetne, mannen bak Re-mila, er her sjøl i aksjon i årets mosjonsløp med start og mål på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Re-mila ble årets arrangement. Enda en grunn til å være en stolt reing for oss som bor her, mener løpsgeneral Erling Schjetne fra Ramnes.

– Det er veldig gøy at vi har klart å skape dette i Re, forteller Erling til ReAvisa.

– Det er mange som har kommet til meg og sagt at arrangementet gjør dem litt ekstra stolte av å komme fra Re. Det er veldig hyggelig å høre. Og så viser det at Re-mila har bidratt til å skape noe som flere er stolte av og identifiserer seg med!

Schjetne forteller at prisen gir en skikkelig vitamininnsprøytning til å fortsette arbeidet med Re-mila.

– Det har stor verdi også rent markedsføringsmessig. Å få en sånn anerkjennelse gjør det lettere å markedsføre løpet til folk som ikke kjenner oss eller løpet fra før.

idrettsgalla_privat-2

RE-MILA-GJENGEN: Fra venstre Henning Larsen, Hege Aasen, Erling Schjetne, Cornelia Mender, Therese Andersen og Mona Frellumstad. Foto: Privat.

Les mer om årets Re-mila her: – Et kvalitetsløp med en krevende løype

Se alle bildene fra Re-mila 2016

,