– Husk ungdomsklubb førstkommende fredag!

180516_UNGDOMSKLUBB_ELVERHOY (1)

VELKOMMEN! Marte Bjune, Kaya Rivrud og Marte Kvaal har allerede starta opp barneteater på Elverhøy, og nå trekker de flittige 17-åringene i trådene for en ungdomsklubb. Foto: Stian Ormestad.

RAMNES: – I lys av alt som skjer, både med hærverk på Revetal ungdomsskole og andre artikler i lokalavisa om at det trengs en ungdomsklubb, håper vi på god oppslutning, fortalte ungdommene bak ungdomsklubben på Elverhøy i ReAvisa, september 2016.

Ungdomsklubben Young Zone på Kulturhuset Elverhøy ble starta opp rett før sommeren, og er godt i gang igjen etter sommerferien med flere klubbkvelder allerede.

Den neste er første fredag etter høstferien, 14. oktober.

Ungdommene tar sikte på å ha ungdomsklubb sånn cirka annenhver fredag framover. De råder alle interesserte å sjekke nærmere på deres Facebook-side «Young Zone».

Dette er ungdom som arrangerer ungdomsklubb for ungdom – på frivillig basis, ledet av 17-åringene Kaya Rivrud, Marte Bjune, Marte Kvaal og Theo Aske Holskil.

Les mer om dette i ReAvisa, september 2016. Les også mer om dette her på nettavisa ReAvisa.no under emneknaggen ungdomsklubb.

,