Mer edelt metall til skyttertalentet fra Fon

DSC_0358

SKYTTERTALENT: Jeanett Hegg Duestad (17) fra Fon. Foto: Stian Ormestad.

FON/ELVERUM: I konkurranse med europamestere og verdensmestere tok Jeanette Hegg Duestad (17) to bronsemedaljer og et sølv i helgas NM – bare ett eneste poeng fra gull.

NM på Terningmoen, Elverum var et travelt arrangement med full timeplan for skyttertalentet fra Re. Fredag debuterte Jeanette i en ny øvelse, 3 x 20 på 50 meter. Der skytes det 20 skudd i hver av stillingene kne, liggende og stående.

– Jeg er godt fornøyd med kne og ligg og siste stående-serien, men den første var litt under pari. Men alt i alt en god debut, forteller Jeanette til ReAvisa.

Lørdag var det mer kjente og kjære øvelser, der Jeanette hadde størst ambisjoner: 60 skudd liggende på 50 meter og på 300 meter.

– 50 meter ble et greit resultat med 615,8 på desimaler og bronse. 300 meter var litt under håpet, med 585 på heltall, men det ble bronse her også.

Søndag var det 3 x 20 på 300 meter, og her ble det kamp om NM-gullet:

Jeanette var ifølge henne selv litt svak start på kne, men i liggende og stående var innsatsen helt eksemplarisk – så det holdt til sølv med 571 på heltall, bare ett eneste poeng bak gullplassen.

I alle øvelser ble det konkurrert mot europamestere og verdensmestere, så konkurransen var knallhard. Skyttertalentet fra Fon kan ikke være annet enn godt fornøyd.

– Nå er jeg veldig, veldig klar for nye utfordringer, forteller Jeanette til ReAvisa, – forhåpentligvis også internasjonalt neste sesong!


 

Jeanette ble kåra til Årets Idrettsnavn i Re i fjor, les mer om det her – og se video her:

 


– ANNONSE –