Full fart igjen i et av Revetals eldste næringsbygg

060916_INDUSTRIVEIEN_5

FYLLER OPP INDUSTRIVEIEN 3: Revetalgata eiendom ved Svein Olsen og Georg Gran har kjøpt Industriveien 3. Videre ser vi Kristine Mathilde Formo som tidligere i år flytta inn med Revetal kolonial, Alexander Meland ved Naprapat og Helse, og snart kommer Thomas V. Langedrag på plass med sine totalt 15 ansatte i regnskapsfirma Atenti. I tillegg er Fotterapeuten Revetal Johanne Lier og garasjeport-leverandøren Twobi på plass i bygget. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: På mange måter starta det moderne næringslivseventyret på Revetal med Industriveien 3. Bygget sto ferdig for 35 år siden, og i disse dager fylles det opp med nytt (nærings)liv.

Etter at Cederroth bestemte seg for å trekke seg ut av Revetal har det vært usikkerhet rundt næringsbygget i Industriveien 3.

For mange heter det fortsatt Cederroth-bygget på folkemunne, siden Cederroth har holdt til i bygget helt siden det sto ferdig i 1981 og fram til tidligere i år. I sin tid ble bygget reist av Våle Bygg ved Svein Olsen, som også holdt til her fram til tidligere i år.

Tomta var den første næringstomta som i kommunal regi ble utviklet og solgt i gamle Våle kommune til kontorer og lager.

Bygget har husa mye forskjellig opp gjennom åra – alt fra kommunal ungdomsklubb, bedriftshelsetjeneste, arkitekt, tannlege, med mer. Tidligere i år sto det så å si tomt, etter at de to store aktørene som starta opp i bygget trakk seg ut.

Men det sto ikke tomt lenge. Nå fylles Industriveien 3 opp igjen, og fra og med neste uke vil det være 25 arbeidsplasser på bygget. 

Les mer om hvem som flytter inn i Cederroth-bygget i ReAvisa som ligger i postkassa onsdag 14. september 2016. Papiravisa kan også lastes ned på nettavisa ReAvisa.no:

060916_INDUSTRIVEIEN_3

BLIR I BYGGET: Garasjeport-leverandøren Twobi ved Bjørn Sveia blir i bygget. Foto: Stian Ormestad.

060916_INDUSTRIVEIEN_1

NY I BYGGET: Fotterapeuten Revetal Johanne Lier er på plass i bygget. Foto: Stian Ormestad.

060916_INDUSTRIVEIEN_2

STØRSTE ARBEIDSGIVER PÅ BYGGET: Atenti ved Thomas V. Langedrag får god plass med 580 kvadratmeter i hele 2. etasje. Lokalene skal huse 15 ansatte fra og med neste uke. Foto: Stian Ormestad.

En av de første nye leietakerne i Industriveien 3 var Revetal kolonial som flytta inn i våres. Les mer om kolonialen i denne saken – og se video fra første åpningsdag:


 

– ANNONSE –