Bil på taket i Holtungveien – en til sjukehus

080916_ulykke_holtungveien_2

TRAFIKKULYKKE: Store materielle skader, men heldigvis ser det ut til at det har gått bra med føreren i 20-åra, som er sendt til sjekk på sjukehuset i Tønsberg. Foto: Stian Ormestad.

HOLTUNGVEIEN: En bil har kjørt voldsomt ut av Holtungveien. Føreren er ved bevissthet.

Klokka 17.25 torsdag 8. september rykker alle nødetater ut etter melding om en trafikkulykke på Holtungveien.

Politiet på stedet forteller at det er snakk om et enslig kjøretøy, med kun føreren i bilen.

Spor på asfalten tyder på en lang reise, der en sladd har sendt bilen i autovernet på den ene siden før bilen har truffet fjellrabben på andre siden av veien.

– Vi prøver å kartlegge hva som har skjedd. Men det er mye som tyder på at det har vært høy fart inni bildet, forteller Ole Thomas Christensen, skadestedsleder, til ReAvisa.

080916_ulykke_holtungveien_4

TRAFIKKULYKKE: Store materielle skader. Foto: Stian Ormestad.

– Sjøl om det er store materielle skader, ser det ut til at det har gått bra med sjåføren som sendes med ambulanse til sjukehus i Tønsberg, forteller Christensen.

Det er bare flaks at ikke det har kommet noen trafikanter i møte. En forbipasserende forteller til ReAvisa at han ofte sykler langs veien med barna, og at det vanligvis er mange myke trafikanter langs Holtungveien.

Trafikken sluses forbi ulykkesstedet, men politiet på stedet anbefaler folk å finne en alternativ rute. Veien kan bli stengt i forbindelse med berning av bilen.

Sak oppdatert: Bilen er berget og veien er åpen for trafikk som normalt igjen rett før klokka 18.30.

– Politiet oppretter sak på fører i 20-åra, melder politiet i en oppdatert melding på Twitter.

080916_ulykke_holtungveien_1

TRAFIKKULYKKE: Det så stygt ut for de første som kom til ulykkesstedet, men føreren var ved bevissthet, forteller de til ReAvisa. Her prøver politiet å få oversikt over hendelsesforløpet. Foto: Stian Ormestad.


 

– ANNONSE – 

,