Siste skoledag med en stor klump i halsen – SE VIDEO!

RAMNES: Etter over 40 år som lærer har Per Erik Kompalla (64) sin siste dag på Ramnes skole i morgen. Se video over – og les mer i morgendagens ReAvisa som blir lagt ut til gratis nedlasting onsdag 15. juni.

– Det er jo vemodig. Det er nesten så jeg ikke klarer å snakke om det, sier Per Erik Kompalla med en klump i halsen i videoen over.

ReAvisa snakka med den spreke 64-åringen på Tinestafetten, der han hadde med 7. klassen som han for to år siden bestemte seg for at ble den siste klassen hans.

Først var han brannmann, men det var ikke drømmen likevel – drømmejobben fant han som lærer på Ramnes skole. Der ble han i nesten 40 år. Les mer om det i morgendagens ReAvisa – som kommer til nedlasting her.

– Jeg har aldri angra et sekund på at jeg ble lærer. Men det er ei tid for alt. Nå har jeg liksom bestemt jeg da, så da kan jeg ikke angre på dette heller, sier den spreke pensjonisten – fra og med i over i morgen.

310516_KOMPALLA_4

SISTE DAG PÅ JOBB: Per Erik Kompalla (64) har sin siste dag på jobb på Ramnes skole i morgen. Les mer om Per Erik og hans over 40 år i skoleverket i morgendagens ReAvisa – med sommermagasin. Foto: Stian Ormestad.

ReAvisa ligger i postkassene onsdag 15. juni, der folk møtes i Re, og den kan lastes ned gratis her på nettavisa ReAvisa.no.

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere aviser.

Neste ReAvisa har frist 10. august og utgivelse 17. august – den distribueres i tillegg til Re til hele Andebu og Hof, med et eget markedsbilag for Vivestad høstmarked. Book plass allerede nå på Annonse@ReAvisa.no.

, ,