Endelig rulla Re-måla inn igjen i Bergsåsen

020616_RE_FK_002

SKIKKELIG SUSÆR! Målfest hjemme i Bergsåsen en varm sommerkveld. Se flere bilder fra fotballsesongen i fotogalleriet! Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: Nå har Re to strake hjemmeseire og ser bare oppover på tabellen.

Re FK møtte Tønsberg FK hjemme i Bergsåsen 2. juni. Fotogalleriet fra fotballsesongen er oppdatert med bilder fra kampen.

Se bilder fra fotballsesongen 2016 – oppdatert!

020616_RE_FK_099.JPG

JUBLER: Etter en treig sesongstart har Re FK sørga for to seiere på rad. Foto: Stian Ormestad.

Kaptein Simen Wifstad spilte sin 100. kamp for Re FKs A-lag, og det ble markert med en blomsterkvast før match.

Tydeligvis ga det inspirasjon, for han trengte ikke lang tid på å sende hjemmelaget i føringen i Bergsåsen, heter det i kampreferatet på Re FKs nettsider.

020616_RE_FK_011

VETERAN: Audun Kalleberg scora mot Tønsberg FK. Foto: Stian Ormestad.

Res andre mål sørga veteranen Audun Kalleberg for, som ikke har lagt fotballskoene på hylla likevel som annonsert i fjorårets siste kamp.

Veteranen trengs for å rydde opp i bakre rekker – og i gårsdagens kamp ble det også scoring.

På en corner etter et kvarter raget han høyest i feltet og stanga ballen via hanskene til keeper og tverrliggeren, før ballen lå i nettmaskene.

020616_RE_FK_049

CORNER I KVELDSSOL: To scoringer etter corner i kampen mot Tønsberg FK. Foto: Stian Ormestad.

Corner, nytt hodestøt – denne gangen fra Harald Heian – og Re gikk opp i 3-1.

Gjestene fikk et trøstemål før pause.

Daniel Hov gjorde alt på egenhånd, skar inn, satte ballen sikkert i kassa og sørga for en 4-1-ledelse til pause.

020616_RE_FK_021.JPG

SCORING! Christer Strøm kom inn på banen etter pause og sørga for scoring ganske kjapt. Foto: Stian Ormestad.

Innbytter Christer Strøm kom inn ved pause, og bare minutter seinere hadde han banka ballen opp i nettaket og det sto 5-1.

Det ble et trøstemål til for gjestene og sluttresultat 5 – 2 til Re FK.

– En strålende kveld i Bergsåsen hvor vi håper vi viste publikum vår takknemlighet i dag, for vi setter stor pris på støtten og trenger den, oppsummerer trener Henrik Solskjær Arnesen.

020616_RE_FK_100

SEIER! Re FK har to strake seiere og sikter oppover på tabellen. Foto: Stian Ormestad.