Re motorklubb står bak stort veteranbiltreff til helga

ReAvisa_Re_motorklubb_013

BILENTUSIASTER: Re motorklubb er en gjeng bil- og motorentusiaster med interesse for hobbykjøretøy. Mange eier også sine egne klenodier, der alle merker og modeller er velkomne. Klubben består i dag av rundt 140 medlemmer. Foto: Stian Ormestad.

RE/GUNNARSBØPARKEN: – Dette er et treff som Re motorklubb starta i sin tid, og som har vokst seg større og større, forteller Hans-Petter Tangård, leder i Re motorklubb.

Til helga fylles Gunnarsbøparken i Tønsberg med veteranbiler og hobbykjøretøy igjen – et åreviss arrangement.

Datoen i år er lørdag 4. juni, forteller Hans-Petter Tangård, leder i Re motorklubb.

Siden den spede start i regi av Re motorklubb har også Tønsberg Automobilklubb og Stokke Veteranvognklubb blitt medarrangører. 

ReAvisa_Re_motorklubb_002

SPESIELL BIL: En gammel, rusten Lada får minst like stor oppmerksomhet som de blankeste klenodiene. I Re motorklubb er det noe for enhver smak! Bildet er fra et tidligere treff i klubbens regi. Foto: Stian Ormestad.

– Vi kjører i kortesje fra Kjelle til Gunnarsbøparken klokka 12.00. Der blir det utstilling av biler, motorsykler, hobbykjøretøy, diverse snurrepiperier og antikviteter, forteller Tangård.

Det blir salg av kaffe, vafler, pølser og brus. Det vil også bli premiering av det beste antrekket.

Og det blir garantert nostalgisk stemning med kromblanke støtfangere, nyoljede eikefelger, skinntrukne seter og nyvaskede hvitsidedekk. 

ReAvisa_Re_motorklubb_012

STRØKEN DONING: Lørdag blir det mange flotte biler å se i Gunnarsbøparken i Tønsberg. Bildet er fra et tidligere treff i klubbens regi. Foto: Stian Ormestad.

Re motorklubb er en gjeng bil- og motorentusiaster med interesse for hobbykjøretøy.

Klubben består i dag av rundt 140 medlemmer, og mange av medlemmene eier egne kjøretøy – alt fra gamle klenodier, sportsbiler, store amerikanere og motorsykler.

– Alle kjøretøy er velkomne – uansett merke eller modell, forteller Hans-Petter Tangård, leder i Re motorklubb.