– Takk for alle barndomsminnene dere legger til rette for!

SLOTTSFJELLCUP

SISTE INNSPURT: Mange frivillige er i sving for å serve 265 håndballag på femten baner i ti forskjellige idrettshaller. Foto: Privat.

RAMNESHALLEN: Denne helga kommer 265 håndballag fra hele landet til Slottsfjellup, av dem 50 lag som skal spille miniturnering i Vålehallen.

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016

Les også: Denne J8-kampen endte med 9-5 – og et knust kamera

Gjennom 25 år med Slottsfjellcup har barn i alderen 7 – 16 år fått spille håndball, bli kjent med nye venner, gå på konsert og danse og kose seg, med mye mer.

Slottsfjellcup har betydd mye for mange, og gjør det fortsatt. Det er mange unge sjeler som gleder seg stort til denne helga.

– Takk for alle barndomsminnene dere legger til rette for, kommenterer en mamma på bildet over – først lagt ut på Slottsfjellcups Facebook-side. Det viser dugnadsgjengen i gang med siste innspurt før 265 lag kommer fredag 22. april. Turneringa varer hele helga, til søndag 24. april.

Det er noen færre lag i år, enn rekorddeltakelsen i fjor. – Erfaringene fra fjoråret gjorde at vi på forhånd besluttet å sette et tak på antall deltakende lag, forteller Silje Eggum i Ramnes IFs håndballgruppe.

Av 265 lag er 18 lag fra Ramnes, fra 7 år og helt opp til 16 år – både gutte- og jentelag. 

Det blir arrangert jubileumsdisco på Støperiet med kjente artister som Katastrofe og Kløver og Skarre R for aldersgruppen 9 – 16 år. For deltakere på miniturnering vil det være musikk og andre hyggelige aktiviteter på dagtid i Vålehallen.

– Vi vil i år bruke ti haller og femten baner, så det er mange frivillige i sving! Vi gleder oss veldig, forteller Silje Eggum på vegne av håndballgruppa.

Cupen er et samarbeid mellom håndballgruppene i Ramnes, Teie og Sem.

Se bilder fra håndballsesongen 2015/2016 

Les også: Denne J8-kampen endte med 9-5 – og et knust kamera

,