Høyre på «Lytteturné» i Revetalåsen – se video!

REVETAL: Høyres stortingsrepresentanter er på en «Lytteturné», der de har som mål å besøke 100 bedrifter og banke på 1.000 dører rundt om i hele Norge. I gårkveld var det Re sin tur, og i Revetalåsen var de mer eller mindre på hjemmebane.

Trenger Re en ny runde på kommunesammenslåing?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Fra Vestfold-benken på Stortinget kom Høyre-representantene Svein Flåtten og Kårstein Eidem Løvaas, som ble møtt av lokale Høyre-representanter. På dagtid var følget på bedriftsbesøk hos Ditt Kontor og Gran VVS på Revetal, Revac AS på Linnestad, før det var tilbake på Revetal for å banke på dører utover kvelden.

Kyndig veiledet av Re Høyres Tove Øygarden ble ruta lagt om Revetalåsen – det vil si området med størst Høyre-oppslutning i Re.

Ved siste lokalvalg stemte hver femte velger i Revetal-området på Høyre, det vil si langt større oppslutning enn i noe annet sogn i Re. Mens Høyre-oppslutningen var 20,4 prosent på Revetal, ble resultatet for Re samla 15,8 prosent – der oppslutningen på bare 8,4 prosent i Undrumsdal trekker ned.

Sjansen var likevel stor for å møte på en Senterparti- eller Arbeiderparti-velger – sjøl i Revetalåsen. Begge partiene var større enn Høyre på Revetal – begge med 22,2 prosent av stemmene.

Høyre-følget ble hjertelig bedt inn på innsida døra i kulda, og de aller fleste delte mer enn gjerne det de mener om både verdensproblemer, nasjonale utfordringer og lokale saker.

Meningene var mange, spesielt om kommunesammenslåing. Noen av tilbakemeldingene kan du se i videoklippet på toppen av saken.

290216_HOYRE_LYTTETURNE_1

BANK, BANK: Denne Høyre-gjengen med lokalpolitikere og stortingspolitikere gikk fra dør til dør og spurte hva folk mente om alt og ingenting mandag kveld 29. februar 2016. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Hvis du trodde folkets nei var enden på visa, må du tro om igjen!

Les også: – Dette er ikke så dramatisk for Re kommune!

ReAvisa dekker kommunestyremøte tirsdag 1. mars. Møtet kan følges fra tilhørerplass i 4. etasje i kommunehuset på Revetal, og det kan også følges på direktesending via Re kommunes nettsider.

,