– Alt ligger til rette for et supert renn!

230116_Re-LOPET_1

START KLOKKA 11.00: – Det drar seg til! Første løper er ankommet, løypene er snart kjørt og smøreteamet er klare med tips og råd, rapporterer Re-løpet på sin Facebook-side. Foto: Privat.

RAMNES: Etter to år med avlysning, er alt på stell for en ny utgave av det tradisjonsrike Re-løpet. Første start går klokka 11.00.

SAK OPPDATERT: Se film av fellesstarten med 151 deltakere.

SAK OPPDATERT: Sjekk resultatlister på IL Ivrigs nettside.

Re-løpet er et turrenn som går i skog og mark i Ramnes, med start, mål, garderober, parkering, sekretariat, kiosk, og premieutdeling på Ramnes skole.

– Alt ligger til rette for et supert renn, rapporterer Re-løpet på Facebook på morgenkvisten før start. – Vel møtt til et godt gammelt turrenn i Re!

– Første løper er ankommet, løypene er snart kjørt, og smøreteamet er klare med tips og råd!

Dette er første året IL Ivrig står som arrangør, etter at skigruppa i Ramnes slo seg sammen med skigruppa i Våle. Det er også første året med nok snø til å arrangere, etter to år uten snø på tampen av januar.

230116_Re-LOPET_2

PERFEKTE FORHOLD: Etter to avlyste renn, er det endelig klart for Re-løpet igjen i 2016. – Vel møtt til et godt gammelt turrenn i Re! Foto: Privat.

Mer om Re-løpet finner du på arrangementets Facebook-side, og lokale resultater vil du finne i den neste ReAvisa, sammen med lokale resultater i Biborennet og skiskytterrennet Re-rennet helga før.

Papiravisa kommer i postkassene – og til gratis nedlasting på nettavisa ReAvisa.no – onsdag 3. februar, med annonsefrist 27. januar.

230116_Re-LOPET_3

NYDELIG VINTERVÆR: En kald og solrik vinter i 2016 har gitt perfekte forhold for alle skirenn i Re så langt denne vinteren. Foto: Privat.

Les også: For ei fantastisk vinterhelg i Re!