– Bli med og hogge juletre til julaften for alle på Revetal

ReAvisa_Julaften_Rangen_1

VELKOMMEN TIL RESTAURANTEN: – Det er mange grunner til at folk føler seg ensomme på julaften, eller at familier ikke har råd til julefeiring – og alle grunner er gode nok for å bli med på å feire julaften med oss, forteller Cathrine Bøhle (43) og Roger Noren (49). De står bak “Foreningen julaften i Re”. – Det er et behov for en julaften for alle, tror vi. Det er viktig at noen åpner dørene for alle på en kveld som julaften. Spesielt nå som det kommunale tilbudet er borte. Arkivfoto: Stian Ormestad.

REVETAL/FON: Responsen fra alle som vil hjelpe til med en julaften for alle i Re er stor. Alle som vil kan møtes siste lørdag før jul for å finne et flott juletre sammen.

– Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger, mange vil bidra, forteller Cathrine Bøhle (43) fra Revetal til ReAvisa. I november-avisa fortalte hun om Foreningen julaften i Re som vil arrangere en julaften for alle på Restauranten på Revetal.

Les mer i papiravisa: Last ned ReAvisa november 2015.

Mer informasjon om arrangementet vil de neste dagene og ukene bli lagt ut flere steder der folk møtes i Re, som legekontor, helsehuset, servicetorget i Re kommune, NAV, Meny Arve Gran, Rema 1000, Jernia, med flere butikker. Det er også oppretta en facebookside med info.

Som et hyggelig møte før julaften, kan alle som vil henge med på å hogge juletreet som skal pryde Restauranten på julaften. – Det ringte noen som ville gi oss et juletre. Avtalen er at vi drar med denne flotte familien ut i deres skog og er med på å hogge treet, forteller Cathrine til ReAvisa.

Alle som skal være med på julaften er velkommen til å være med på finne juletreet siste lørdag før jul, den 19. desember 2015. – Det blir bål i skogen, og vi har har med pølser til alle som er med, forteller Cathrine.

Hun kan nås på telefon 917 20 652 for mer info og påmelding til julaften på Restauranten på Revetal.

I julenummeret av ReAvisa som kommer 2. desember 2015 kan du lese mer om flere gode initiativ i førjulstida i Re – blant annet omvendt julekalender på skolene i Re.

Husk også den årlige julegave-innsamlingen til Re Røde Kors, som tar i mot gaver på Re-torvet 4. desember og 11. desember 2015, fra klokka 16.00 til 18.00. I vinden på Re-torvet tar også i mot gaver i sin åpningstid.

ReAvisa_Julaften_Rangen_2

LES MER I NOVEMBER-AVISA: ReAvisa skrev om Foreningen julaften i Re i november-avisa. For å lese mer om initativet, kan papiravisa lastes ned gratis via link i saken. Neste avis er julenummeret som kommer 2. desember 2015. Faksimile: ReAvisa november 2015.

, ,