– Du trenger bare ett nyttårsforsett

ReAvisa_Re-mila_009

Ved inngangen av et nytt år åpner Re-mila 2015 for forhåndspåmelding. Målet er 1.000 startende til løpet neste høst.

For alle som melder seg på innen 1. nyttårsdag vanker både rimeligere kontigent og t-skjorte, samt at man er med i trekningen av en pall med ved.

Det har fått futt på salget for løpsgeneralen som har som mål å få 1000 stykker til start på Re-mila 2015.

– Nyttårsforsettet er å klatre over den magiske 1000-deltakere milepælen, og dermed befeste vår posisjon som ett av de tre store mosjonsløpene i Vestfold sammen med Kristinaløpet og Holmestrand Marathon, sier løpsgeneral Erling Schjetne i en pressemelding til ReAvisa.

– Allerede har 121 stykker meldt seg på, 77 voksne og 44 barn, kan Schjetne fortelle – bare en dag etter påmeldingen åpnet.

I 2014 ble løpet arrangert for første gang, og ble med det en kjempesuksess.

– I fjor var jeg litt konservativ og turte ikke bestille mer enn 700 medaljer. I år skal det ikke stå på antall medaljer som tak for antall deltakere, forteller en positiv Schjetne.

Dato for 2015- løpet er allerede satt til søndag 11. oktober.

– Vi fortsetter å kjøre dette som et høstløp. Det er et fint og langsiktig mål for deltakerene å trene mot, og det er et tidspunkt som ikke kolliderer med noen andre større arrangementer i distriktet.

Siden løpet skal passe for at alle skal kunne delta, var arrangørene veldig fornøyde med hele 250 barn til start i 2014-mila.

For å få med enda flere barn blir det derfor også i 2015 klassekonkurranse mellom alle barneskoleklassene i Re om flest til start. I tillegg går overskuddet fra årets løp til å sponse t-skjorter til de 300 første barna som melder seg på.

– Da håper vi bare at flest mulig smir mens jernet er varmt og nyttårsforsettet er friskt i minnet og melder seg på Re-mila allerede på nå. Du trenger jo bare ett nyttårsforsett, avslutter Erling Schjetne.