SLÅSSKAMP: Madelen Ulfsten kjemper seg vei. Foto: Stian Ormestad.

RAMNESHALLEN: Sjekk bildene fra slåsskampen for Ramnesjentene sist helg. Mer spennende klarer ingen å gjøre det!

Se bilder fra håndballsesongen 2016/2017 – oppdatert!

201116_handball_072

JULING: Ramnes-jentene ofra alt for å ta igjen gjestes forsprang. Foto: Stian Ormestad.

Sjøl om det ble tårer og trøst blant Ramnes-jentene etter ettmålstap, må innhentingen av en femmålsledelse i innspurten og innsatsen for å kjempe til siste slutt regnes som en seier i seg sjøl.

For etter at gjestene fra Tønsberg Turn hadde leda komfortabelt gjennom hele kampen, klarte Ramnes-jentene å kjempe seg til lik stilling fem minutter før slutt.

JUBLER: Ramnes kjemper seg opp i ledelse for første gang i kampen tre minutter før full tid. Desire Olsen jubler over en strålende prestasjon. Foto: Stian Ormestad.

Tre minutter før slutt gikk Ramnes opp i ledelse for første gang i hele kampen.

Ved full tid sto det 24 – 24 på måltavla, men gjestene fikk frikast. På direkte frikast går ballen i mål, og gjestene vinner 25 – 24.

Synd, men sant – for med det pågangsmotet våre jenter viste ved å aldri gi seg hadde de så absolutt fortjent en hjemmeseier.

NEDE FOR TELLING: Julie Stenstrøm fikk seg en skikkelig trøkk. Foto: Stian Ormestad.

– Det er megasurt å tape på denne måten, forteller trener Ronny Bekkevold til ReAvisa. – Men jentene viser moral med måten de henter opp femmålsledelse og lager spenning kampen ut.

Hjemmelagets beste, blant mange tapre slåsskjemper denne lørdag ettermiddagen, ble Frøydis Grorud.

Treneren ønsker å takke alle tilskuerne som løfta taket i Ramneshallen.

GIR ALT: Gjestene skjønner ikke hvorfor dommeren blåser i fløyta. Foto: Stian Ormestad.

Generasjonsskiftet før denne sesongen har ikke lagt noen demper på stemningen på hjemmekampene – tvert i mot.

– Dere er en enorm støtte, takker Ramnes-treneren hjemmepublikummet.

201116_handball_089

UTVISNING: Ramnesjentene tok i mot mye juling, og gjestene ble belønna med flere utvisninger. Foto: Stian Ormestad.

201116_handball_092

TRØBBEL FOR TRENEREN: Gjestenes trener er ikke helt enig med dommerne. De gir TT-treneren gult kort litt uti 2. omgang. Foto: Stian Ormestad.

201116_handball_099

TRØST: Ramnesjentene trøster hverandre etter at det blir tap med minste mulige margin. Men innsatsen jentene viser ved å aldri gi seg, er en seier i seg sjøl. Foto: Stian Ormestad.

Se flere bilder fra håndballsesongen 2016/2017 – oppdatert!